AFSLØRING: 'Love Island'-Rasmus havde dame på, mens han optog datingprogram

Da Rasmus søgte efter kærligheden gennem seks afsnit af 'Wingman', så var han allerede en optaget herre. Derfor gik han kun på dates, der blev filmet.

Tilbage i januar kunne Realityportalen fortælle, at der ville komme en ny sæson af Viafree-programmet 'Wingman'. Den nye sæson ville have 'Love Island'-deltagerne Rasmus og Kasper i fokus, hvor Kasper skulle fungere som wingman for at hjælpe sin ven Rasmus med at finde kærligheden.

Her kunne Realityportalen også videreformidle, at programmet ville blive optaget i februar og start marts.

LÆS OGSÅ: Skal du med? Populær realityserie søger nye deltagere

Den kun anden date ud af seks, som Rasmus var på i programmet, var med 'Ex on the Beach'-baben Sidsel Borg. Og faktisk viser det sig, at de to havde aftalt at tage på endnu en date sammen, bare uden kameraer på.

- Vi havde aftalt, at vi skulle ses igen uden kameraer. Vi havde haft en virkelig god date, og der var kemi, så derfor ville vi gerne ses igen, forklarer Sidsel til Realityportalen og uddyber, at hun er usikker på, om deres date til 'Wingman' var blevet optaget i januar eller februar.

- Men da jeg skrev til ham nogle dage efter og spurgte hvornår, fortalte han mig, at han ikke kunne ses, fordi han så én, fortæller Sidsel om den aflyste date.

LÆS OGSÅ: Rasmus meldte sig til 'Love Island' få timer efter brud

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Tabita afslører overfor 'Ex on the Beach'-pigerne, at hun har været gift

SE VIDEOEN: Heidi slår den største skid under Nadia Shilas bryllup

Måtte ikke date uden for skærmen

Den pige, som Rasmus formentligt fandt sammen med kort efter hans 'Wingman'-date med Sidsel i februar, skulle vise sig at blive hans kæreste blot to måneder efter.

Lørdag d. 6. april blev forholdet mellem Rasmus og kæresten nemlig offentligt på Facebook. Dengang fortalte Rasmus følgende til Realityportalen:

– Hun hedder Anne Sophia, er 21 år og vi mødtes på Digital Danmarks kontor i februar. Siden da har vi stort set været sammen, lød det fra en forelsket Rasmus.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-babe afslører fortid med TopGunn

Dermed kan Anne Sophia næsten kun være den pige, som Rasmus dumpede 'Ex on the Beach'-baben Sidsel for efter deres tv-date i 'Wingman'.

Rasmus og Anne Sophia havde altså et eksklusivt forhold, hvor Rasmus ikke kunne tage på dates med andre - selvfølgelig med undtagelse af de dates, han efterfølgende optog for 'Wingman'.

Sidsel var nemlig den kun anden ude af seks dates i programmet, hvorfor Rasmus har haft fire dates efter, at han afviste hans og Sidsels kamerafrie-date med henvisning til sit nye forhold.

LÆS OGSÅ: Lisbeth Østergaard om sin store kærlighed: Romantikken er væk

Rasmus: Ingen kommentarer

Realityportalen har været i kontakt med Rasmus, der ikke ønsker at udtale sig om sagen.

- Jeg udtaler mig ikke mere omkring mit og Annes forhold. Jeg kan ikke se, hvad det kommer andre ved, lyder Rasmus' afvisning til Realityportalen.

Dog har han allerede, som tidligere nævnt, fortalt til Realityportalen, at han begyndte at ses med sin kæreste Anne Sophia i februar, ligesom produktionen bag 'Wingman' har fortalt, at programmet blev optaget i februar og start marts.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: ‘Paradise’-babe har fået nye bryster

Derudover har Sidsel nu også fortalt, at hun få dage efter, deres date blev optaget i februar, blev afvist med begrundelsen om den nye dame.

Så selv om Rasmus ikke vil be- eller afkræfte overfor Realityportalen, at han sås med sin nuværende kæreste, mens han tog på dates til Viafree-programmet 'Wingman', så tyder meget altså på det.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-hunk til vanvidseksamen: Det dummeste, jeg har oplevet i mit liv

I klippet herunder kan du se, hvordan daten med Sidsel og Rasmus forløb - og du kan se hele afsnittet HER!

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-babe er blevet single

LÆS OGSÅ: CHOK: ’Love Island’-Ida er skuffet over sine nye bryster