Gustav og Carina viser sønnen: Vores store lykke

Nu viser parret endelig offentligheden deres ønskebarn.

Prins Gustav og prinsesse Carina måtte gå så grueligt meget igennem, før de kunne få hinanden, men som i alle eventyr er det endt lykkeligt.

LÆS OGSÅ: 'Grænseløst Forelsket'-deltager er gravid

Med hjælp fra en amerikansk rugemor fik fyrsteparret i maj opfyldt deres brændende ønske om at blive forældre, og i forrige lørdags præsenterede de deres tre måneder gamle søn, prins Gustav Albrecht, for familien og de nærmeste venner ved barnedåben på Berleburg Slot.

Bagerst fra venstre på familiebilledet ses prins Gustavs faster, prinsesse
Madeleine af Sayn-Wittgenstein-Berleburg, 87, prinsesse Nathalie, 48, og hendes
søn, Konstantin, 13, prinsesse Alexandra, 52, med sin mand, grev Michael Ahlefeldt-Laurvig-Bille, 58, Alexandras datter, komtesse Ingrid, 20, prinsesse Theodora, 40, kronprins Frederik, 55, kronprinsesse Mary, 50, og prins Christian, 17.
Forrest fra venstre prinsesse Benedikte, 79, prins Gustav, 54, prinsesse Carina,
54, og Carinas lillesøster, Liselott Jones, der bor i USA.
Bagerst fra venstre på familiebilledet ses prins Gustavs faster, prinsesse Madeleine af Sayn-Wittgenstein-Berleburg, 87, prinsesse Nathalie, 48, og hendes søn, Konstantin, 13, prinsesse Alexandra, 52, med sin mand, grev Michael Ahlefeldt-Laurvig-Bille, 58, Alexandras datter, komtesse Ingrid, 20, prinsesse Theodora, 40, kronprins Frederik, 55, kronprinsesse Mary, 50, og prins Christian, 17. Forrest fra venstre prinsesse Benedikte, 79, prins Gustav, 54, prinsesse Carina, 54, og Carinas lillesøster, Liselott Jones, der bor i USA.

Han er opkaldt efter sin oldefar, der inden sin død i 1944 testamenterede den endnu ufødte Gustav slottet, men var tvunget til at inkludere betingelser dikteret af nazisterne.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’ Jens tvunget til stor beslutning: Jeg er ked af det

En mangeårig retssag faldt dog i 2022 ud til Gustavs fordel. At han ikke bebrejder sin farfar, der faldt ved Østfronten efter at have kritiseret Hitler, understreges af at han har opkaldt sin søn efter ham.

Ikke overraskende fik prins Christian en fremtrædende rolle som fadder for den lille prins.

LÆS OGSÅ: Afslører STOR nyhed

Kronprinsparret, der udover at være nær familie er nogle af Gustav og Carinas bedste venner, var også vidner ved deres borgerlige vielse sidste år. Og ved det efterfølgende bryllup i slotskirken havde Gustav valgt Frederik som forlover, mens Mary var æresbrudepige.

Prinsesse Benedikte
med sit nye barnebarn,
liggende i fyrstefamiliens trævugge fra 1810,
som var traditionelt
pyntet med blomster.
Prinsesse Benedikte med sit nye barnebarn, liggende i fyrstefamiliens trævugge fra 1810, som var traditionelt pyntet med blomster.

Prins Gustav er også fadder til deres yngste søn, prins Vincent, 12.

LÆS OGSÅ: Knaldet for vanvidskørsel: Dennis mister bil og kørekort

Prins Gustav Albrecht blev døbt i en ny dåbskjole, der er syet af designeren Birgit Hallstein. Den er en kopi af fyrstefamiliens dåbskjole, der blev brugt første gang i 1860 og på grund af slid og ælde nu bliver passet godt på i slottets tekstilarkiv.

LÆS OGSÅ: Nyt DR-drama: Se det første klip her

Selve barnedåben fandt sted i kapellet på Berleburg Slot, og efterfølgende blev gæsterne inviteret til frokost på slottet. At det var en hyggelig og afslappet familiefest understreges af, at familiens hunde kom med på flere af de officielle billeder. Udover de engelske cocker spaniels Jane og Zadie har de også prins Richards to sorte labradorer, Anna og Alice, der er mor og datter.