WHAT! Medie: Elvira og Milad er stadig gift

Milad har endnu ikke godkendt Elviras anmodning om skilsmisse, skriver B.T.

Elvira Pitzner og Milad Saadati er fortsat gift.

Det skriver B.T., der har set dokumentation for, at sidstnævnte endnu ikke har godkendt Pitzners anmodning om skilsmisse.

LÆS OGSÅ: Rasmus Seebach afslører stor nyhed

I en story på Instagram lød det ellers søndag fra Elvira:

- Under sagsforløbet hævdes det, at vi stadig var gift, og denne påstand blev fastholdt helt frem til den 6. februar 2024, hvor det blev erkendt, at der siden august 2023 ikke har været et ægteskab. Denne indrømmelse har fjernet ethvert grundlag for anklager om utroskab, hvorfor sagen blev annulleret, og jeg blev frifundet.

LÆS OGSÅ: CUTE! Silas Holst afslører familieforøgelse

Til mediet fortæller dog Milad nu, at ægteskabet endnu består, men erkender, at Pitzner undervejs i retssagen begærede om skilsmisse gennem sin advokat - her lyder det stadig fra ham, at retssagen blev afsluttet på baggrund af hans ønske, som han tidligere har berettet om.

B.T. har da også set dokumentation for, at Elviras anmodning om skilsmisse blev sendt 31. januar 2024.

På baggrund af skilsmisseanmodningen er Milad blevet indkaldt til et online retsmøde snarligt, hvor han - fortæller han til B.T. - har i sinde at acceptere Elviras ønske om skilsmisse.

Overfor mediet har islamforsker med speciale i sharia, Jesper Petersen, bekræftet autenticiteten af både skilsmisseanmodningen og retsmødeindkaldelsen, samt at han til retmødet er blevet bedt om at tage stilling til Pitzners ønske om skilsmisse.

LÆS OGSÅ: WHAT! 'Paradise'-stjerner med i Melodi Grand Prix

Elvira Pitzner, der blandt andet er kendt fra TV 2-programmet 'Diamantfamilien', var i flere måneder fanget i Dubai, da hun af ekskæresten blev anmeldt for utroskab og tyveri.

Her blev hun varetægtsfængslet og senere løsladt, men kunne ikke rejse til Danmark, da hendes pas blev konfiskeret indtil efter retssagens afslutning.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche i kæmpe brøler: Falske 5-stjernede anmeldelser