Elvira forklarer: Derfor blev jeg frikendt

Elvira Pitzner blev frikendt i retten i Dubai for utroskab, nu forklarer hun forløbet.

Elvira Pitzner, der er kendt fra TV 2-programmet 'Diamantfamilien', har i flere måneder været fanget i Dubai, da hendes pas blev konfiskeret efter anmeldelse om utroskab fra eksmanden Milad.

LÆS OGSÅ: Ærgerlig Merete: Jeg havde glædet mig

Elvira har længe været tavs omkring hele sagsforløbet, men i en spørgerunde på Instagram forklarer hun nu, hvorfor hun blev frikendt.

- Under sagsforløbet hævdes det, at vi stadig var gift, og denne påstand blev fastholdt helt frem til den 6. februar 2024, hvor det blev erkendt, at der siden august 2023 ikke har været et ægteskab. Denne indrømmelse har fjernet ethvert grundlag for anklager om utroskab, hvorfor sagen blev annulleret, og jeg blev frifundet, fortæller Elvira.

Elvira mener desuden, at der aldrig har været tale om et ægteskab.

- Hvor er min ring og mit bryllup?, spørger hun.

LÆS OGSÅ: Husker du? De fandt også kærligheden i 'Vild med dans'

Underskrev ægteskabsattest

Ifølge Elvira har hun dog underskrevet en ægteskabsattest.

- Sommeren 2021 underskrev jeg et dokument på arabisk, som jeg blev oplyst var en nødvendig formalia for at kunne rejse til Iran. Det foregik hverken i retten eller noget officielt sted, men bare i en privat persons normale hjem. Det gik langt senere op for mig, at det var en ægteskabsattest, forklarer Elvira og tilføjer:

- Det er klart, at det tog retten i Dubai noget tid at finde hoved og hale i det hele, indtil de fandt frem til, hvad sandheden er. Desværre er man skyldig, indtil modsatte er bevist.

LÆS OGSÅ: Chok og forvirring: Hvad skal der ske i kongehuset?

Tager ved læring

Oplevelsen i Dubai har naturligt sat sig dybt i Elvira, og hun vil fremover ikke gentage samme uvidenhed.

- Som ung pige i starten af 20'erne, som er utrolig eventyrlysten og elsker at omfavne verden og opleve nye lande/kulturer og generelt stoler meget på dem, hun holder af, kan jeg godt se, hvorfor jeg naivt og blindt underskrev dengang, fortæller Elvira i en ny story.

- Jeg synes jo, man skal stole på dem, man elsker generelt, men omvendt har jeg lært - virkelig aldrig underskriv noget uden at forstå konsekvenserne det kan medføre.