Sofie-Mai single igen: Flamme kørte dobbeltspil

Sofie-Mai sad med åben mund, da hun fandt ud af, at sin tidligere flamme har haft et dobbeltliv, hvor han også havde et forhold til en anden kvinde.

Tilbage i september løftede Sofie-Mai Christensen, der er kendt fra 'Ex on the beach', sløret for, at hun havde fundet kærligheden efter en romantisk tur til Portugal.

LÆS OGSÅ: Lise Rønne afslører: Færdig med 'Forræder'

Her mødte hun nemlig en englænder, der slog benene væk under hende, og dengang udtalte hun Realityportalen, at han var virkelig god for hende.

Det har dog vist sig ikke at være tilfældet, da en masse chokerende sandheder er kommet op til overfladen.

LÆS OGSÅ: GVFB-Mark er klar til ny kæreste

- Ham, jeg datede, har datet en anden i alt den tid, vi sås siden juli. Så han har i princippet haft to forhold. Det fandt vi så lige ud af, fortæller Sofie-Mai til Realityportalen, der understreger, at hun har det okay.

LÆS OGSÅ: Janni Ree færdig: Det er sørgeligt

- Det var et kæmpe chok. Men jeg har det faktisk godt nu. Jeg kan kun grine af situationen, fordi det er så sygt, det hende og jeg har været igennem. Det er virkelig som at have været med i en film med alt, der er sket.

Sofie-Mai havde afsluttet forholdet til englænderen, før alle oplysningerne kom på bordet, men det ændrer ikke på, at hun stadig er chokeret over sin tidligere flammes dobbeltspil.

LÆS OGSÅ: ÅRH: Sådan mindes 'Vennerne' Matthew Perry

- Nu kan jeg bare sidde i chok over at have brugt så mange penge, tid og energi på en løgn i et halvt år. Det er helt surrealistisk, fortæller hun.

Kontakt til "den anden kvinde"

Siden tv-personligheden blev konfronteret med den barske sandhed, har hun skrevet frem og tilbage med "den anden kvinde", der også blev ført bag lyset.

LÆS OGSÅ: Trekantsdrama på 'Paradise Hotel': Hun er en slange

- Vi har skrevet sammen i virkelig mange timer, hver dag, hvor vi bare har fået alle informationer på bordet, fortæller hun og uddyber:

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Ung mor har født

- Jeg tror, at vi begge har siddet med åben mund over, hvor fuldstændig vanvittig en situation det har været, og hvor sygt det hele er.