Sofie Lassen-Kahlke om stor hemmelighed: Ikke svært!

Det var intet problem for Sofie Lassen-Kahlke at holde på sin hemmelighed.

Den nye sæson af det hemmelighedsfulde TV 2-program 'Hvem holder masken?' er skudt i gang. Ti kendte danskere optræder i en valgfri udklædning, og det gælder så om ikke at blive gættet.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Mariam og Jasmin fra 'Først til verdens ende' fortæller om programmet

LÆS OGSÅ: WHAT: Tidligere realityhunk er ikke til at kende

Deltagerne skal under optagelserne holde det hemmeligt for både venner og familie. Og det lyder måske som en stor udfordring, men for Sofie Lassen-Kahlke, som var den første til at smide sin maske, var det ikke et stort problem.

- Det var sjovt at holde hemmeligt. Jeg laver så meget mærkelig tv, at jeg bare fortalte min familie, at jeg skulle lave et nyt program, som var meget besværligt at forklare, fortæller hun til Her&Nu.

LÆS OGSÅ: Jenna Bagge: Albert er kedelig

Detektiverne, som består af Mille Dinesen, Peter Frödin, Frederik Cilius og Sofie Jo Kaufmanas, havde faktisk også svært at gætte, hvem der gemte sig karakteren 'Kronhjort', som Sofie havde valgt.

- Jeg valgte jo en kronhjort, der så lidt gammel ud, og detektiverne gættede først på, at det var Lise Nørgaard, så gættede de på Dorthe Kollo og endte til sidst på Kaya Brüel, så vi gik da langsomt ned i alder, siger hun til Her&Nu og afslutter:

LÆS OGSÅ: UHH: Sådan er Janni og Karsten med i ny dansk biograffilm

- Det var helt vildt sjovt at være med.

Hvis du ikke nåede at se første afsnit af 'Hvem holder masken', kan du se det på TV 2 Play

LÆS OGSÅ: Far og datter på overlevelsestur: Sov som aldrig før