Ibi om TV 2-program: Sådan sikrer vi os, at publikum ikke sladrer

I et meget hemmeligt program, kan det måske være svært at dele informationer med mange mennesker, men det har programmet en løsning på.

Ibi Støving er lige nu aktuel vært på det meget hemmelige TV 2-program 'Hvem holder masken?', hvor kendte danskere fredag efter fredag synger udklædt foran et panel, og det er så op til panelet at gætte, hvem der gemmer sig bag masken. Det er publikum, der afgør, hvem der skal tage masken af, og hvem der går videre i underholdningsprogrammet.

LÆS OGSÅ: CHOK: Ibi Støving er blevet skudt

Allerede nu i sæson 2 har skuespiller Sofie Lassen-Kahlke og tv-personlighed og model Oliver Bjerrehuus taget masken af, men hvordan sikrer produktionen sig egentlig, at publikum ikke taler over sig, da programmerne er optaget lang tid forinden, de vises på tv?

- Man sender dem ud. Vi sender dem simpelthen ud, når folk skal tage masken af. Fordi det går jo ikke i sådan et lille land, så går de på Twitter eller Instagram eller siger noget til pressen, griner Ibi.

LÆS OGSÅ: Louise og Nikolaj fra ‘Sommerdrømme’ afslører stor hemmelighed

Selvom folk er kommet for at se programmet, så tager de ifølge Ibi hemmeligheden pænt.

- Nogen bliver måske skuffet, men de fleste kan godt forstå præmissen, og så kan de jo se det i fjernsynet, fortæller hun og indrømmer at der derfor er lidt tv-snyd i programmet, da man ikke fornemmer en tom sal i programmet.

LÆS OGSÅ: Fra forsidefrue til husmor: Det skal Amalie nu

Det er anden gang, Ibi er vært på programmet, og der er især én ting, der er kommet bag på hende.

- Jeg er virkelig blevet overrasket over, hvor godt folk synger, også dem der ikke er i branchen, det er helt vildt, fortæller Ibi til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Melvin Kakooza: I gang med ny sæson

Se 'Hvem holder masken?' fredag aften kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 Play.