Mille Gori skjulte hemmelighed for kæresten: Undskyld, Thomas!

Det har ikke været svært for tv-vært Mille Gori at holde på en hemmelighed, men hun angrer en smule.

I aftenens afsnit af 'Hvem holder masken?' blev det 'Torsks' tur til at afsløre sin sande identitet. Og bag den skællede dragt gemte sig skuespiller og tv-vært Mille Gori. Mille har tidligere lavet mest børne-tv og er af mange kendt som Motor-Mille, men har også været dommer i tv-programmet ‘Danmarks vildeste danser’.

LÆS OGSÅ: Forlovet eller ej? Nu forklarer Nora og Andreas

Artiklen forsætter under videoen, hvor Ibi Støving fortæller om den nye sæson af 'Hve holder masken?'.

Det var anden optræden på scenen for 'Torsk' og denne gang var det med den danske klassiker 'Jeg sætter min hat, som jeg vil' skrevet af Bent Fabricius-Bjerre og oprindeligt synget af Daimi i filmen 'Jeg er sgu min egen' fra 1967.

Og netop det sangvalg gjorde det svært for detektiverne at komme på sporet af Mille Gori. Der blev nemlig gættet vidt og bredt på kvindelige skuespillere som blandt andet Pernille Højmark, Iben Hjejle, og Trine Pallesen.

LÆS OGSÅ: Annette Heick om krise i ægteskabet: Jeg mødte en anden mand

Men alle detektiverne tog fejl, så noget tyder på, at Mille har været god til at skjule sin identitet.

- Jeg elsker hemmeligheder og jeg er rigtig god til at holde på dem. Så det har både været nemt og svært. Især fordi man jo gerne vil dele oplevelsen med nogen, men ikke kan, fortalte Mille i aftenens program.

Man skulle ellers tro, at tv-værten kunne søge råd hos sin kæreste, sangeren Thomas Buttenschøn, som røg i finalen i første sæson af 'Hvem holder masken?'. Her gemte han sig bag den nuttede figur 'Monster'.

LÆS OGSÅ: Reality-program kostede Bjerrehuus forholdet

Thomas Buttenschøn som 'Monster' i 'Hvem holder masken?' sæson 1. (Foto: Lasse Lagoni/TV 2)
Thomas Buttenschøn som 'Monster' i 'Hvem holder masken?' sæson 1. (Foto: Lasse Lagoni/TV 2)

Det chokerede detektiverne, at Mille kunne holde det hemmeligt for kæresten, da han ellers virkede som en oplagt sparringspartner.

'Sommerdrømme'-Nicolaj: Her var det en fordel at være uddannet tømrer

- Men det ville jo ikke være sjovt at fortælle ham det, sagde Mille til detektiverne, og benyttede lejligheden til at sikre den gode stemning i det lille hjem.

- Undskyld, Thomas, sagde tv-værten inderligt til den sidste tids løgne, hun har fyret af for at blive afsløret som 'Torsk' i 'Hvem holder masken?'.

I 2019 gik Thomas Buttenschøn på knæ og friede til Mille.  De har dannet par siden 2017.

Nåede du ikke set fjerde afsnit af 'Hvem holder masken?', kan du se det på TV 2 Play.

LÆS OGSÅ: HER ER DATOEN: 'Familien fra Bryggen' er tilbage