Har du undret dig? Derfor var Lise Baastrup detektiv i 'Hvem holder masken'

I går dukkede Lise Baastrup op i panelet af detektiver, men det er der en helt naturlig årsag til.

I første sæson af 'Hvem holder masken' sad skuespilleren Frederik Cilius fast yderst til venstre i panelet af detektiver, men det er en smule anderledes i år.

Hans plads kommer nemlig til at gå på skift mellem satirikeren selv og andre kendte.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-deltager slået ud af hård besked

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Lasse Skriver fortæller om sin karriere på den røde løber til ‘X Factor’-finalen..

Udskiftningen har dog en helt naturlig årsag. Frederik Cilius har i løbet af optagelserne til ’Hvem holder masken?’ haft travlt med at afvikle sit eget show ’Den korte. Live on stage 2022’ på Bremen teater sammen med makkeren Rasmus Bruun.

Der vil i alt optræde fire gæstedetektiver i Frederik Cilius’ fravær, og den første person til at indtage flanken i panelet var skuespilleren Lise Baastrup, som gættede med sammen med de andre detektiver i gårdsdagens show.

- Det var meget sværere, end jeg havde regnet med, for når man sidder inde i studiet, er der en anden stemning. Man bliver revet med, for det er fedt at være til koncert.

- Men man skal koncentrere sig rigtig meget. Man skal holde øje med rigtig mange ting, ledetråde, kropssprog, stemmer og så videre. Det kom bag på mig, hvor svært det var, siger Lise Baastrup til TV 2.

LÆS OGSÅ: WHAT: Ny serie med Blachman, Lars Løkke og Tobias Rahim

Udover Lise Baastrup bliver Frederik Cilius afløst af Silas Holst, Nicolaj Kopernikus og Anders Lund Madsen.

LÆS OGSÅ: Første kvindelige vinder nogensinde: Jeg var ved at opgive

Du kan se ’Hvem holder masken?’, hvor seks nye figurer har debut fredag klokken 20.00 på TV 2 og på TV 2 PLAY.