Sidste aften med 'X Factor': Det skal Sofie Linde nu

Sofie Linde er klar til næste kapitel i livet, selvom det er vemodigt at slutte.

I aften er der finaleshow i 'X Factor', hvor hele studiet er rykket til Randers Arena. Der er lagt op til et brag af en fest, og denne fest bliver den sidste i rækken for vært Sofie Linde.

- Jeg kan mærke det i hele mit system. Jeg føler alting på én gang, men hvor jeg er glad for, at jeg ikke bare sidder her og er klar på at ryge ud af vagten, for det understreger, at jeg har været så heldig at have verdens fedeste arbejde på verdens fedeste arbejdsplads, fortæller Sofie forud for aftenens festligheder.

Sofie er helt tryg ved at give stafetten videre.

- Jeg er stensikker på, at den næste, der kommer til at stå her på scenen som vært, kommer til at elske det lige så meget som mig. Det vigtigste er, det bliver givet videre til én, som også har det her som pigedrøm, som jeg havde, for det er det sjoveste arbejde, slår Sofie fast.

LÆS OGSÅ: Efter lang kamp: TV-par afslører graviditet

Hvad nu?

Når lyset i aften slukkes og vinderen kåres på 'X Factor'-scenen, kan Sofie ånde ud efter otte sæsoner som 'X Factor'-vært.

- Jeg skal faktisk bare lige trække stikket og finde tilbage til min mavefornemmelse af, hvem er jeg, og hvad skal der ske? Jeg har også en mand, der gerne vil arbejde enormt meget. Meningen med det hele er at finde ud af, hvad der skal ske, fortæller Sofie og tilføjer:

- Jeg har mange drømme, og de drømme ændrer sig også hele tiden, så nu handler det bare om, at der skal være plads og tid til at finde frem til, hvilken retning jeg skal se.

LÆS OGSÅ: Frederik afløste mor: Kronprinsens ur