SE VIDEOEN: Tobias Dybvad i vild forvandling

Det er ikke småting, komikeren er villig til.

Tobias Dybvad kan bestemt ikke skydes i skoene, at han er bleg for at gå all in, når der skal produceres godt tv.

Tidligere har han fået lavet forskellige tatoveringer i forbindelse med hans tv-show 'Dybvaaaad!', og nu er den gæve komiker atter gået vidt i kampen om at få folk til at grine.

LÆS OGSÅ: CHOK: Rasmus Brohave indlagt

29. december har Prime Video-programmet 'LOL: Den der ler sidst' premiere, og der kan man altså tilsyneladende forvente at se en helt ny side af Tobias Dybvad, når han skal dyste mod blandt andre Nikolaj Stokholm, Rasmus Botoft og Martin Brygmann om at få konkurrenterne til at bryde ud i grin.

LÆS OGSÅ: Ambulance tilkaldt: Baby trak ikke vejret

Det fremgår af en video, den 42-årige komiker har delt på sine sociale medier.

Her ses Tobias Dybvad i det varme sæde hos en piercer, og her nøjes han ikke med en enkelt, ikke med to - nej, ikke engang tre kan gøre det. Han får hele fire piercinger.

LÆS OGSÅ: 'Landmand'-Gustav taler ud om voldeligt forhold

To i næsen, en i øjenbrynet og sågar en i navlen.

Skulle de nye tilføjelser ikke være nok til at få lattermuskerne i gang hos konkurrenterne, så har han da også flere es i ærmet.

Tobias Dybvad har nemlig også anlagt sig et overskæg og en såkaldt mullet - også kendt som svenskergarn.

Hvorvidt, det nye look kommer til at bære frugt får vi først svar på 29. december, når 'LOL: Den der ler sidst' får premiere på Prime Video.

LÆS OGSÅ: Janni Ree afslører nyt om 'Forsidefruers' fremtid

Her deltager også Sofie Jo Kaufmanas, Eva Jin, Mahamad Habane, Natasha Brock, Jesper Ole Feit Andersen og Søs Egelind, foruden ovenstående.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Mark dater kendis

Det er ingen ringere end Sofie Linde, der vil tage værtsroret, og stjernerne konkurrerer om en stor pengepræmie, som vinderen donerer til en velgørenhedsorganisation efter eget valg.

LÆS OGSÅ: Kjeldbjerg chokerer: Det slutter her