(Foto: TV2 Zulu)
(Foto: TV2 Zulu)

CHOK: Slut med 'Dybvaaaad!'

Det sidste afsnit af det populære og hyppigt genudsendte program er i kassen.

Onsdag indtog Tobias Dybvad scenen i Herman Kulturhus i Aarhus for at optage det sidste afsnit af 'Dybvaaaaad' i sæson 13, men det er ikke bare det sidste afsnit i denne sæson, det er det sidste afsnit overhovedet. Det bekræfter TV 2 overfor Realityportalen / HER&NU.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Tobias Dybvad gift

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Melvin afslører godt nyt til Comedy Galla.

- ZULU er i gang med en større transformation: Indholdet på ZULU har indtil nu været centreret omkring den rene underholdning og comedy. I håbet om at gøre ZULU relevant for mange flere breder vi indholdet ud til flere genrer og vil forsøge at favne endnu bredere. I sådanne processer skal der prioriteres benhårdt, og efter imponerende 13 sæsoner lukker vi nu for 'Dybvaaaaad!' for at give plads til noget andet, forklarer Dorthe Thirstrup, som er Indholdschef på TV 2.

LÆS OGSÅ: Efter ‘Robinson’: Kunne have mistet benet

Ifølge Realityportalens oplysninger fortalte Tobias Dybvad på scenen i Aarhus, at det var det sidste afsnit af programmet. Han havde ellers tænkt sig, at næste sæson skulle være den sidste, men TV 2 Zulu kom ham i forkøbet, skulle det have forlydt.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen om datterens død: Troede, det var en drøm

Beslutningen kommer i kølvandet på beslutningen om også at nedlægge andre formater som blandt andet Zulu Comedy Galla efter 14 år. Realityportalen / HER&NU har forsøgt at få en kommentar fra Tobias Dybvad, men han er ikke vendt tilbage.

På flere af folkene bag programmets Instagramprofiler har man dog kunnet se, at det sidste afsnit blev fejret med kage og lidt vemod. Hele holdet blev desuden kaldt op på scenen og fik en klapsalve i Aarhus.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne om voldsomt brud: Han slog mig

Det afsnit bliver sendt på TV 2 Zulu mandag d. 21. november kl. 21.20.