SE DEN SØDE VIDEO: Kaspar og Lambang afslører kønnet

Tvillingernes reaktioner var vidt forskellige.

Kaspar og Lambang Arianto fortalte for en måned siden, at de efter en lang kamp venter deres barn nummer tre.

LÆS OGSÅ: WOW: Christiane afslører vild bryllupsgave

Parret har i forvejen tvillingerne Java og Atlas på godt fire år, der begge har glædet sig til at blive storebror og storesøster. Nu har parret offentliggjort, hvorvidt de får en lillebror eller en lillesøster i familien i en video på Instagram, hvor de overbringer tvillingerne nyheden.

- Så har vi fundet ud af nu, at vi får en... lillebror! lyder det fra Lambang i videoen.

LÆS OGSÅ: Sæþór raser: Nu har han fået nok

Men imens Atlas jubler over nyheden, så er Java noget skuffet. I hvert fald i første omgang.

- Jeg er ikke glad, lyder Javas første reaktion i videoen, men kort efter får hun spørgsmålet, om hun glæder sig til at blive storesøster, og her lyder et rungende ja.

LÆS OGSÅ: Petra Nagel er blevet gift i al hemmelighed

I teksten sætter de to papas da også ord på den ulige kønsfordeling i familien, men det ændrer ikke på den store glæde ved at blive en familie på fem.

- Vi må bare erkende, at selvom vi på mange måder sikkert er en moderne familie, så er vi håbløst bagud på kønsligestillingen her i firmaet, skriver de og fortsætter:

- Heldigvis har vi så mange fantastiske kvinder i vores liv og hverdag - fra farmor til faster og kusiner, “farmostre”, pædagoger og veninder. Og i sidste ende viste det sig da også ved nærmere eftertanke, at Javas vigtigste ønske stadig går i opfyldelse: Uanset kønnet på en ny baby får man nemlig titlen “storesøster”.

LÆS OGSÅ: Reality-par tager stort skridt: Hun sagde "ja"

Se den søde video herunder: