Paradiso skifter kurs: Nyt job

Nadja Hansen vil arbejde i den gode sags tjeneste.

Der er formentlig mange rundt omkring i det ganske, danske land, der til hverdag scroller igennem de sociale medier og drømmer om det søde liv, som det oftest ser ud til, diverse influencere lever.

LÆS OGSÅ: Efter lang kamp: Her er Amalies nye liv

For Nadja Hansen, der blev et kendt ansigt i 'Paradise Hotel' i 2018 og siden har opbygget sig en følgerskare på 140.000 på sin Instagram alene, er det dog lige omvendt.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Lars kom galt afsted på 'Robsinson'-øen

Efter fem år som fuldtidsinfluencer har hun nemlig valgt at blive frivillig, afslører hun i et opslag på platformen, hvor hun forklarer, at hun har savnet noget at stå op til om morgenen.

Men det handler om mere end det, fortæller Nadja til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Marys hemmelige brev: Advarer Nikolai

- Jeg vil gerne hjælpe, hvor jeg kan, og jeg er jo selvstændig, så jeg styrer selv min tid - og føler bare, at min tid er blevet brugt meget på mig-mig-mig, fordi mit job jo er sociale medier, lyder det fra tv-kendissen, der tilføjer:

- Så jeg tror bare, jeg havde brug for at gøre noget, hvor det ikke handler om mig.

Nadja forklarer i øvrigt at hendes ven, der også laver frivilligt arbejde, gennem en længere periode har forsøgt at få hende med på vognen. Men for den rejseglade influencer, der blandt andet har været bosat på Mallorca og senest har været på seks ugers solo-interrail, har tiden været knap. Indtil nu.

LÆS OGSÅ: Janni forklarer: Derfor har Karsten sat huset til salg

- Jeg regner ikke med at tage på flere længere rejser indtil næste år, så jeg tænkte, det var oplagt at tage jobbet nu, fortæller hun.

Nadja er lige nu frivillig hos Weefood, der er og håber i fremtiden at blive frivillig for ÆldreSagen.