Paradiso efter lægebesøg: Ikke hvad jeg havde håbet

Efter undersøgelse og en tur hos lægen spørger Sejr sine følgere til råds.

De seneste måneder har Sejr Bek, som blev kendt i første sæson af 'Paradise', kæmpet med sin søvn. Derfor skulle hans søvn undersøges, og i aftes kunne han så fremvise et stort apparat med iltslanger og en monitor på sin Instagram.

- Jeg skal testes for søvnapnø, da jeg stopper med at trække vejret om natten. Det har resulteret i meget lav energi i løbet af dagen de sidste par måneder, så jeg glæder mig meget til at få svar i morgen, lød det fra Sejr i en story i aftes.

LÆS OGSÅ: Ikke set på tv: 'Først til verdens ende'-par fik hjælp af stjerne fra ‘Løvens Hule’

Lægen kan ikke hjælpe

Desværre fik Sejr ikke det svar fra lægen, han havde håbet på. Derfor skriver han til sin opdatering på, hvad lægen sagde, at han gerne tager imod forslag.

LÆS OGSÅ: Forskrækket 'Bagedyst'-stjerne: Datteren måtte på sygehuset efter uheld

- Jeg har lige været oppe hos lægen og fået svar på den maskine der, jeg havde på i nat, og der er ingenting. Jeg har ikke søvnapnø, hvilket er godt, men han kunne ikke fortælle mig, hvad der ellers var grunden til, jeg holder vejret om natten, fortæller Sejr slukøret i en story på sin Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Nu viser Sarah Tiedt og Türker deres lille pige frem

- Han sagde, at min ilt i blodet, som han havde målt på den, ikke falder nok til, at det bliver til et kritisk niveau, så han kan ikke rigtig gøre mere for mig. Jeg ved ikke helt, hvad jeg gør herfra.

LÆS OGSÅ: Nynne Larsen afslører nyt om retssagen mod Robert Hansen

Sejr fortæller, at lægen havde sagt, der er et søvncenter i Glostrup, han kunne opsøge, men i første omgang skal han lige hjem og tygge på, hvad han gør.

Det har ikke været muligt at få en uddybende kommentar fra Sejr.