'Paradise'-fyr har købt en bodega

Karrieren tager en drejning for den rapkæftede realityfyr.

Den tidligere 'Paradise Hotel'-fyr Daniel Rosendal, som har døbt sig selv Lone Wolf, har kastet sig ud i et stort projekt. På sin Instagram afslørede han i går, at han har købt en bodega i Vejle, som hedder The last waterhole.

LÆS OGSÅ: Åben krig mellem 'Forsidefruer': Vi ses i retten!

- Der findes efterhånden ikke ret mange af de gamle brune værtshuse tilbage, så min vision med dette er at bringe deres storhedstid tilbage igen, skrev Daniel, og overfor Realityportalen uddyber han:

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: 'Ex on the Beach'-deltager hastet på hospitalet

- Mig og min bedste kammerat har altid haft en lille drøm om at åbne en bodega. Det er så fed en forretning og anderledes på så mange områder. Det råt og nostalgisk på samme tid, og så det jo bare en gammel dansk kultur, fortæller han og tilføjer:

- I nyere tid har flere og flere af de berømte bruneværtshuse drejet nøglen om - vi vil gerne bruge kulturen tilbage, hvor vores lille værtshus skal være en tidslomme fra 70/80’erne.

LÆS OGSÅ: Cecilie Schmeichels træning har båret frugt

Daniel ejer værtshuset sammen med sin kompagnon Julius, og det er meningen, at det er Daniel, der skal bestyre stedet, når det åbner.

- Vi arbejder på højtryk i øjeblikket og realistisk set omkring åbner vi 15. juni. Altså i midten af næste måned alt efter om tingene går vores vej eller ej. Det kommer altid nogle uforudsete ting, slutter Daniel og lover at opdatere følgerne omkring åbningen.