Ny vært på 'Aftenshowet': Min drømmegæst

Johannes Langkilde drømmer om at møde en helt særlig gæst i sit nye job som vært på 'Aftenshowet'.

Efter 20 år som nyhedsjournalist i jakkesæt glæder Johannes Langkilde sig til at møde på job 1. oktober, hvor arbejdspladsen hedder 'Aftenshowet', og tøjstilen bliver lidt mere afslappet.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Signe Vadgaard har født

Artiklen fortsætter under videoen med Niels Erik fra 'Landmand søger kærlighed'...

Johannes glæder sig til at sidde over for sine gæster i gode samtaler med ansigt, følelser og virkelighed.

LÆS OGSÅ: 'Grænseløst Forelsket'-deltager er gravid

– Du kan ikke lave et program som 'Aftenshowet' uden at investere noget af dig selv i det, så folk kommer også til at se en del mere af personen Johannes Langkilde på skærmen. Jeg forsøgte jo at få lidt menneskelighed ind i politik, da jeg lavede 'Det politiske talkshow'. Jeg glæder mit til at være vært på et program med plads til bid, humor, følelser og hele mennesker, og jeg kommer også til at trække på mine egne erfaringer fra livet, fortæller Johannes Langkilde, 46, som drømmer om en bestemt gæst i studiet.

LÆS OGSÅ: Linea om svær beslutning: Derfor skulle Jens hjem

Søren Pilmark, 67,
er snart
aktuel
med en ny
omgang af 'Ørkenens
Sønner',
og mon
ikke han
finder vej
til ”Aftenshowet”,
når Johannes
Langkilde
sætter sig
i stolen?
Søren Pilmark, 67, er snart aktuel med en ny omgang af 'Ørkenens Sønner', og mon ikke han finder vej til ”Aftenshowet”, når Johannes Langkilde sætter sig i stolen?

– Jeg har altid haft en stor fascination af Søren Pilmark. Jeg har mødt mange spændende mennesker, politikere, skuespillere og musikere, men jeg har aldrig talt rigtigt med Søren Pilmark. Vi mødtes flygtigt forud for et tv-program, hvor vi skulle ind hver for sig, og jeg gik over til ham og fortalte ham, at jeg er meget stor fan af. Han sagde tak, men mere var der ikke tid til.

LÆS OGSÅ: Nyt DR-drama: Se det første klip her