Martin Johannes Larsen har fravalgt børn: Jeg er ikke skruk

'Vild med dans'-værten er 33 år, lykkeligt gift og ret sikker på, at han aldrig skal have børn.

Selvom Martin Johannes Larsen er vild med børn, og de fleste børn elsker ham, har han aldrig drømt om at blive far.

For et par år siden fik hans hustru, 30-årige Sara-Lisa Schuster-Rossel, derfor foretaget en abort, hvilket hun tidligere har for talt om på Instagram.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Kemal i tårer: Det gør ondt

I podcasten 'Hjerteflimmer for voksne' sætter tv-personligheden nu flere ord på parrets tanker omkring familieforøgelse.

LÆS OGSÅ: KÆMPE vægttab: 'Robinson' blev vejen til ny livsstil for Toft

- Vi er ikke sikre på, at vi skal have børn. Vi har haft nogle snakke omkring vores situation. Vi har hund, vi har et godt fornuftigt liv, er ok økonomisk stillet, vi bor i en fin lejlighed, vi har et sommerhus og kommer fra nogle gode familier. Så alt skriger jo på, at vi skal have børn. Vi burde have børn. Det er bare et faktum. De fleste af vores venner har børn, fortæller 'Vild med dans'-værten.

Sterilisation på tegnebrættet

Folk har flere gange fortalt ham og Sara-Lisa Schuster-Rossel, at de nok vil skifte mening, men parret er bevidst om, at børn er et stort ansvar, som kræver følelsesmæssigt engagement.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne indlagt: Ramt af flere blodpropper på sin fødselsdag

- Vi har virkelig, virkelig talt meget om det og har også snakket rigtig meget om, er der noget i vejen med os? Hvorfor har vi ikke lyst? Det er en grundfølelse, vi har lige nu, fortæller Martin Johannes Larsen i podcasten og slår fast:

- Jeg er bare ikke skruk.

På et tidspunkt var parret så sikre på, at børn ikke var noget for dem, at de overvejede sterilisation.

- Vi har overvejet, om vi skulle prøve at finde ud af, om det skulle være definitivt – altså gøre noget fysisk definitivt, forklarer Martin.

LÆS OGSÅ: Geggo viser helt ny side: Jeg har altid pakket det ind

Parret er dog nået frem til at droppe planerne om sterilisation, så de stadig har muligheden for at få børn, hvis de skulle skifte mening senere i livet.