Lizzo
Lizzo

Lizzo truer med at trække stikket

Efter en række nedladende kommentarer om hendes vægt, truer sangstjernen nu med at give op på sin karriere.

Den 35-årig hitmager Lizzo har givet udtryk for på sin Twitter-profil, at hun går med tanker om at trække stikket fuldstændig. Det skriver flere udenlandske medier, blandt andet Daily Mail.

LÆS OGSÅ: Paradiso i chok: Datteren i voldsomt uheld

Artiklen fortsætter under videoen...

Det gør hun, fordi hun gentagne gange hat modtaget nedladende kommentarer om sin vægt.

- Jeg er LIGE logget på appen, og det her er den slags lort, jeg ser om mig selv på daglig basis. Det er ved at få mig til at hade verden, skrev Roskilde Festival-hovednavnet blandt andet som reaktion på et opslag af forfatteren Layah Heilpern:

- Hvordan er Lizzo stadig SÅ tyk, når hun konstant bevæger sig så meget på scenen? Jeg undrer mig over, hvad hun spiser, står der i opslaget, der er afsluttet med grine-emojis.

LÆS OGSÅ: Reality-stjerne afslører: Skulle have været med i 'Stjerneklar'

Tæt på at give op

Det nåede at blive til en del opslag med reaktioner fra en oprørt Lizzo, der senere har slettet dem alle og gjort sin konto privat.

LÆS OGSÅ: Ung mor hylder afdød søn

Hun gav i opslagene blandt andet udtryk for, at de hadefulde kommentarer var ved at få hende så langt ud, at hun overvejer at lukke helt ned for sin musikkarriere.

- I ved ikke, hvor tæt jeg er på at give op, trække stikket og bare nyde mine penge og min mand på en f*** farm, skrev hun.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-bejler afslører: Skal lave mere tv

Lizzo har længe været aktiv inden for kropspositivisme, der arbejder for tykke menneskers rettigheder.

Hvis Lizzo ikke gør handling af sine trusler, så er hun at finde på Orange Scene lørdag aften på årets Roskilde Festival.

LÆS OGSÅ: Cecilie Hother deler hjerteskærende oplevelser om sin far