Line Hoffmeyer om ufrivillig barnløshed: Et mareridt at vågne

En realistisk drøm har fået den ufrivilligt barnløse influencer til igen at åbne op for det følsomme emne.

Komiker Lasse Rimmer og hans kæreste, Line Hoffmeyer, har flere år drømt om at blive forældre.

Den drøm blev for en kort stund til virkelighed.

LÆS OGSÅ: 'Landmand søger kærlighed'-Winnie hasteindlagt: Ny sygdom opdaget

Det afslører Line Hoffmeyer i et opslag på Instagram.

- I nat drømte jeg, at jeg var højgravid og på sygehuset for ar få kejsersnit, skriver Line Hoffmeyer, som desværre blev hevet tilbage til virkeligheden, da vækkeuret ringede.

- Det hele var så realistisk, virkeligt og lykkeligt, at det nærmere var et mareridt at vågne.

En særlig forklaring

Line Hoffmeyer plejer ikke at drømme den slags - måske, fordi at det efter flere år med mislykket fertilitetsbehandling virker helt urealistisk for hende at blive gravid. Den 31-årige kendis har også en klar fornemmelse af, at drømmen blandt andet skyldes en masse udefrakommende indtryk, og at hun på det seneste har tilbragt meget tid på hospitalet.

LÆS OGSÅ: Jens afslører: Ikke alle kys blev vist på tv

- Det er stensikkert de sidste mange ugers helbredsfokus, blodprøver, og træthed, der spillede mig et puds. Måske den offentlige debat om abortlovgivningen og måske har de mange beskeder fra følgere, der har foreslået graviditet som forklaring på min træthed og manglende appetit, på en eller anden mærkelig måde skabt et underbevidst håb i mig, selvom jeg har testet, haft menstruation, og vidst bedre, fortæller influenceren, som også sætter flere ord på, hvordan det er at være ufrivilligt barnløs.

- Ufrivillig barnløshed er en eksistentiel sorg, en følelse af tab og knuste drømme. Det er følelsen af at sidde med den eneste taberkupon i en vennegruppe af lottovindere, som man forventes at fejre, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Fandt kærligheden i 'Bachelorette': Sådan går det parret i dag

Det er langt fra første gang, at Line Hoffmeyer, deler sine inderste tanker om livet med ufrivillig barnløshed.

I sommeren 2020, åbnede hun første gang op for emnet, da hun og Lasse Rimmer begyndte i fertilitetsbehandling. Derudover skrev hun også om, da parret satte behandlingen i bero i foråret 2021, da der blev fundet en cyste på influenceren ene æggestok.

Læs hele opslaget fra Line Hoffmeyers Instagram herunder.