Line Franck.
Line Franck.

Line Franck fra 'I hus til halsen': Sådan er min private boligdrøm

Ejendomsmægleren og tv-værtens boligdrøm har ændret sig med tiden.

Sammen med sin mand, Rasmus, og deres tre børn, bor Line Franck i et parcelhus i Højbjerg ved Aarhus, men det kan meget vel ændre sig de næste par år.

Artiklen fortsætter under videoen

I et interview med Jyllands-Posten fortæller den 41-årige ejendomsmægler og vært fra DR1's 'I hus til halsen', hvordan de drømmer om at købe et nedlagt landbrug, hvor der er plads til flere generationer.

Læs også: Dennis fra 'I hus til halsen' holder aldrig fri: Elsker at hjælpe andre

- Det er nok mest min mands drøm, men med tiden er jeg kommet med om bord. Engang havde jeg aldrig troet, at jeg ville rykke mig udenfor Aarhus C, men idéen om et landsted med plads til lidt større armbevægelser lyder nu heller ikke helt tosset, fortæller Line til avisen.

Line Franck og Rasmus Milling.
Line Franck og Rasmus Milling.

Parret har døtrene Martha på seks år og Andrea på syv. Derudover har Line datteren Smilla på 15 fra et tidligere forhold.

Læs også: Derfor er 'De dyre piger'-Sabrina med i 'I hus til halsen'

Line Franck har tidligere fortalt magasinet Boligforbedring hvordan de har sat drømmen om landstedet på pause fordi de er blevet så glade for at bo i Højbjerg.

- Vi har fået et hjem nu, hvor der er plads til, at der kan være folk her. Om det er naboerne, der kommer gennem baghaven eller Rasmus’ familie fra Viborg. Her kan de komme ind til en kop kaffe, og de kan også overnatte her.

Læs også: Søren Vester fra 'I hus til halsen' har hænderne fulde