Gustav om singlelivet: Har brugt 10.000 kroner på nyt tøj

Gustav giver status efter et par måneder som single.

Kærester kommer og går, men venner er for evigt.

Det må siges at være sandt for Gustav Salinas. Til premieren på 'Den lille havfrue' sidste uge dukkede den nylige singlefyr nemlig op med sin bedste ven Alexander ved sin side.

LÆS OGSÅ: Reality-par bekræfter: Vi er ikke kærester længere

De to har efterhånden kendt hinanden i 20 år, og Gustav og Alexander havde brugt dagen sammen på en god omgang "retail therapy".

- Min kære ven har fået mig til at købe et par dyre sko i dag. Han fik mig overtalt til at købe Prada-sko for næsten 8.000 kroner og en skjorte til 2.000, så jeg har lige brugt 10.000 kroner i dag. Jeg plejer altid at være nærig, fortalte Gustav til Realityportalen/HER&NU.

LÆS OGSÅ: Fortryder sin deltagelse i 'FBOY Island': Skuffet over produktionen

Gustav blev single i starten af april, da han og Niels Goido "Mulle" tog en fælles beslutning om at splitte op efter halvandet års forhold.

Og det er måske derfor, at kreditkortet sidder lidt løsere end det plejer.

- Så skal man have det lidt sjovt, lød det med et grin fra Gustav.

LÆS OGSÅ: Simon Kvamm er ikke sikker som dommer i ‘X Factor’

Arbejder stadig sammen

De to ekskærester slipper dog ikke helt for hinanden. De er nemlig stadig arbejdskollegaer og driver Gustavs virksomhed Salinas Slik, hvor Mulle fortsat er partner og salgschef.

- Vi prøver at få det hele til at fungere. Jeg vil nok mene, det er mig, der er chefen, men det tror jeg ikke, at han mener, lød det kort fra Gustav.

LÆS OGSÅ: SE ALLE BILLEDERNE: Frederik Haun og Morten Kjeldgaard er blevet gift

Gustav var dog i godt humør til aftenens event, og der var da også en en særlig grund til, at de to venner kom ind af døren i sidste øjeblik.

- Han passer på sig selv, hvilket jeg synes er godt. Men han flirtede så meget med tjeneren, så jeg fik gratis vin, fortalte Alexander, mens Gustav rettede ham og sagde, at tjeneren flirtede med ham, og det var derfor, de kom for sent til premieren.

LÆS OGSÅ: Jasmin taler ud efter brud med Bro: Fuldstændig forblændet