Geggo og Cengiz har pigerne Alba, 5, og Sia, der bliver 1 år til august. (Foto: Janus Nielsen)
Geggo og Cengiz har pigerne Alba, 5, og Sia, der bliver 1 år til august. (Foto: Janus Nielsen)

Geggo afslører: Derfor købte jeg sugerør for 7000 kroner

Tv-parret har ændret holdning til deres økonomi og forbrug.

I det nyeste afsnit af deres podcast 'Geggo & Cengiz - Helt Ærligt' kommer Stephanie og Cengiz ind på deres økonomi, og hvordan deres syn på penge har ændret sig over de seneste år.

LÆS OGSÅ: Det er slut for Mai Manniche

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Geggo og Cengiz har et stort skænderi.

De indrømmer, at de tidligere har brugt mange dumme penge og haft et stort behov for at købe dyre ting. Men det er ikke uden grund.

LÆS OGSÅ: 'Familien fra Bryggen'-stjerner afslører nyt projekt

- Det materialistiske har fyldt rigtig meget for os, og hvis jeg må komme med et bud på, hvorfor vi gjorde, som vi gjorde, og hvorfor vi pludselig købte så meget lort. Så tror jeg, det handler om, at du er jo ikke vokset op med mange penge, du er jo ikke fra en velhavende familie, I var heller ikke ludfattige, men I har heller ikke haft meget, lyder det fra Geggo, som fortsætter:

- Og jeg kommer fra en familie, hvor vi den ene dag var ude og skrabe mønter sammen til, hvad vi kunne få at spise i morgen, og så dagen efter havde vi til, at vi kunne gå i Amagercentret og købe, hvad vi ville. Jeg flyttede hjemmefra, da jeg var 15 og skulle klare mig selv. Jeg tror, man har et andet syn på penge, hvis man er vokset op med dem.

LÆS OGSÅ: Reality-stjerne har født: Mor til fire

Derfor blev det pludselig en vanesag at købe dyre tasker og lease store biler, da de var på lønningslisten med deres egen tv-serie hos TV3, og pengene væltede ind.

- Det vi nåede med at tjene gode penge, var det, jeg havde drømt om hele min barndom, seriøst. Jeg føler også bare, at jeg var nødt til at komme ud og brænde det der af for at komme af med, hvad man altid havde drømt, fastslår Cengiz.

Har været torskedumme

De fortryder ikke deres dyre livsstil, men de er også kommet videre fra det og har ændret deres forhold til penge. Nu vil de hellere bruge pengene på deres hus, og det er ikke længere hverdagskost at købe dyre ting. Når de så gør det, føles det også mere særligt, forklarer de.

LÆS OGSÅ: Linse skal betale stort beløb efter hemmelig retssag

- Vi tjente jo mange penge, men vi har jo aldrig været mangemillionære, og vi har jo opført os lidt som om, at vi kan bare købe alt i hele verden, og i virkeligheden har vi jo bare været lidt torskedumme nogle gange. Men vi har lært af det, og vi har lært, at vi ikke behøver at give vores børn alt.

Netop i forhold til børnene har de også ændret sig, for i starten ville de på grund af deres respektive barndom i trænge kår give deres børn alt. Men det gik hurtigt op for dem, at de også var nødt til at lære børnene, at man ikke kan få alt.

Det dummeste køb

I forlængelse af deres snak om penge fortæller de hver især, hvad deres dummeste køb har været, og her er Stephanie ikke et sekund i tvivl.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald afslører tv-planer

- Jeg er den største idiot, jeg kender. Jeg har lavet det dummeste køb af nogen, jeg kender i den her verden, og jeg burde få en flad for det. Det var, da jeg købte Louis Vuitton sugerør, fortæller hun og fortsætter:

- Jeg er et flovt menneske. Jeg tror uden pis, de kostede 7000 eller sådan noget, det er så pinligt, mine tæer har stadig ikke rettet sig ud, efter jeg købte Louis Vuitton sugerør. Føj, hvor er jeg et flovt menneske.

LÆS OGSÅ: Uhh: Få det første glimt af 'FBOY Island'

Hun indrømmer endda, at hun aldrig har brugt dem, fordi hun synes, det er direkte pinligt.

- Jeg overvejede at sælge dem, men der er jo ikke nogen, der er lige så fucking dumme som mig, der går ud og køber sådan noget lort, indrømmer Geggo.

Men Cengiz er klar til at vende situationen til noget positivt.

- Prøv at se, hvor du er henne. Du var dum at købe de sugerør, men i det mindste står du nu og indrømmer dine fejl, lyder det anerkendende til hans kone.