Efter 'Paradise Hotel'-debut: Karl Weihe modtager dødstrusler

Responsen har været en noget anden, end hvad Karl tidligere har oplevet.

I denne uge fik 'Ex on the Beach'-stjernen Karl Weihe sin debut det norske 'Paradise Hotel'.

Her gjorde han for alvor entré, da han allerede i løbet af sin første uge på hotellet formåede at få smidt en af hotellets største taktikere, den gamle kending Mario Riera, ud.

LÆS OGSÅ: Afslører sjov historie: Sådan kom Rasmus med i 'Kærlighed hvor kragerne vender'

Men det er altså ikke hos alle, at det er faldet i lige god jord.

- Der har været virkelig mange reaktioner. Nu har jeg smidt en kæmpe spiller og personlighed ud, så er der selvfølgelig mennesker, der har brokket sig. Så der er mere hate end normalt, fortæller Karl til Realityportalen og tilføjer:

- Jeg har fået nogle grimme beskeder om, at jeg skal dø og alt muligt.

De hadske beskeder i indbakken preller dog af på den tv-vante færing.

- Det er voldsomt, men det tager jeg slet ikke til mig, heldigvis. Det er sådan noget, man skal vide, før man er med i reality. Man skal have en stærk psyke.

LÆS OGSÅ: Babylykke: Rasmus Seebach afslører kønnet

Karl vedkender dog, at reaktionerne, der nu rammer, er af en noget anden kaliber, end han tidligere har været vant til efter sin medvirken i 'Ex on the Beach'.

- Jeg modtog ikke trusler og den slags eller oplevede, at folk var vrede på den måde. Det var mere, fordi de var misundelige - nu er de vrede, fordi du har taget et valg, som de ikke kan lide, så det er lidt anderledes.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-deltager alvorligt syg: Endte på behandlingscenter

Heldigvis gemmer der sig da også gode beskeder blandt de mange reaktioner.

- Der er også sindssygt mange gode kommentarer. Der er allerede mange, der er på team Karl og holder med mig, så det er også sindssygt fedt, lyder det fra den nyudklækkede paradiso.