'Ex on the beach'-par udgiver sang

"Tabletten plinger - ved ikke hvad der sker. Er jeg den næst'? Er det en ex (jaer)? Håber jeg kan finde kærligheden her", sådan synger Tes Boys i deres debutsingle, som er ude i dag.

Realityprogrammet 'Ex on the beach' udfordrer og afprøver relationer mellem mennesker. Nærmere bestemt relationerne imellem eks-kærester.

For kan der opstå eller genopstå romancer imellem deltagerne, når der løbende ankommer eks-kærester til luksusvillaen, som rusker op i fortidens følelser?

LÆS OGSÅ: 'Ex on the beach'-Hugo: Jeg spiser for mange damer

Artiklen fortsætter efter videoen...

LÆS OGSÅ: Mathias Hjort om'Good Luck Guys': Derfor var jeg mere presset end de andre

Den nyeste sæson har kun formået at spytte et enkelt kærestepar ud - nemlig Bianca og Julius.

Men når det er sagt, så er der i sæsonen opstået en helt anden form for par.

Nemlig musikduoen Testosterone Boys bestående af de to 'Ex'-deltagere Karl Weihe og Hugo Collette.

- Karl og jeg lavede en masse sange under vores deltagelse, og så havde vi tænkt, at vi ville lave nogle af dem, når vi kom hjem, forklarer Hugo til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Her er alle vinderne af Reality Awards 2023

Og det, de havde tænkt, er nu blevet til virkelighed, for Testosterone Boys er ude med deres første sang, som har samme titel som knaldeprogrammet, hvor duoen blev til; 'Ex on the beach'.

- Det er meget vigtigt for os, at sangene bliver lavet ordentligt, og at det lyder godt og professionelt. Derudover vil vi til at starte med lave noget, som handler om 'Ex on the beach', og efterfølgende vil vi forsøge at komme væk fra det og gå vores egne veje, afslutter Hugo, som også er fyren bag hittet 'Håndværkerrøv', som han fyrede op for under sin deltagelse i MGP tilbage i 2013.

LÆS OGSÅ: Se alle billederne: Så vild var ‘Reality Awards’ 2023

Sangen 'Ex on the beach' er ude på alle streamingtjenester.