Efter brud fra Diez: Nu bryder Price tavsheden

Halvanden måned efter bruddet sætter han endelig ord på, hvordan han har det.

Det har været minimalt med ord fra Adam Price, når det kommer til bruddet fra Katherine Diez.

LÆS OGSÅ: Gustav Salinas afslører stor nyhed

Parret gik fra hinanden i starten af februar i kølvandet på, at Diez i januar blev anklaget for at plagiere tekster i alt fra Instagram-opslag til avisklummer, og det var da også den shitstorm, der primært blev italesat i Prices opslag, der annoncerede bruddet.

- Det rammer ikke bare os, men også dem, der er tæt på os. Dem ønsker vi også at beskytte med denne beslutning, som er truffet i fællesskab. Jeg har dyb respekt for Katherines ønske om både at passe på sig selv og sine omgivelser, skrev Adam Price i det nu slettede opslag og sluttede af med et ønske om fred fra medierne.

LÆS OGSÅ: Selmani-søster kan risikere at gå i fødsel på scenen

Artiklen fortsætter under billedet...

Adam Price
Adam Price

Hvordan Price har haft det de seneste måneder har der dog ikke været meget at berrette om, men nu har han endelig sat et par ord på det til Se&Hør.

- Jeg har det godt. Jeg kommenterer ikke på mit privatliv, men ellers går det så fint, har Price fortalt til mediet, der efter flere forsøg ikke kunne lokke flere ord ud af ham.

Price ville dog gerne ifølge mediet gerne fortælle om sit arbejdsliv, der som sædvanlig består af både tv, mad og revy sammen med broderen James Price.

LÆS OGSÅ: 'Fede forhold'-pars nyfødte søn under kniven