Ditte Julie ramte bunden: Spirituel rejse

Ditte Julie har arbejdet meget med sig selv og sin personlige udvikling.

Ditte Julie Jensen har udgivet 14 kogebøger, hun har sin egen bage- og stelserie med mere end 200 produkter, og så har hun oprettet sit eget online univers, hvor medlemmer kan dele deres glæde for bagning. Selvom det er lykkedes Bagedyst-deltageren at stable en imponerende forretning på benene, så er hun ikke kommet sovende til succes.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde taler ud: Syg kultur

– Et år efter at jeg startede som selvstændig, var jeg virkelig nede at ramme bunden. Det var hårdt og krævende, at jeg selv var produktet i min virksomhed. Jeg skulle sælge mig selv og mine værdier, og det var svært, fordi jeg på det tidspunkt var så usikker og nærmest ikke engang selv kendte dem, forklarer Ditte Julie, da HER&NU møder hende på hendes store kontor i centrum af København.

Forretningskvinden kan tydeligt huske den dag i 2017, hvor det gik op for hende, at der var noget galt.

LÆS OGSÅ: Efter fire aborter: Tv-kendis har født

– En aften stod jeg midt i opvasken, og pludselig lå jeg nede på gulvet og knugede om opvaskebørsten med helt hvide knoer. Min krop var helt låst og spændt. Der gik det op for mig, at jeg behøvede noget hjælp, husker Ditte Julie tilbage.

Første skridt på vejen mod at få det bedre blev med Body SDS behandlinger, hvor hun fik kontakt med sin krop på en måde, som hun ikke havde haft længe. Derefter har hun været på en lang, hård, men givende udviklingsrejse.

En indre erkendelse

– Jeg har arbejdet rigtig meget med mig selv. Jeg har sluppet mine gamle overbevisninger og mit gamle drive. Jeg har fundet ud af, at det, der drev mig helt vildt, ikke er sundt for mig. Jeg har et enormt behov for at få anerkendelse, og jeg løber og løber, men jeg får den aldrig på den måde, jeg gerne vil have den, forklarer en ærlig Ditte Julie og fortsætter:

– Det har jeg sluppet nu, og jeg vil gerne finde ud af, hvad mit drive så skal være. Så jeg bruger rigtig meget tid på at grave endnu dybere i mig selv. Det er en vild rejse, og jeg er rigtig glad for, at jeg tør tage den. Det er hårdt, for det er hårdt at ændre gamle vaner og mønstre.

LÆS OGSÅ: Dansk stjerne smider bombe på den røde løber: Skal skilles!

Forretningskvinden går fortsat til Body SDS hver femte uge, og derudover har hun erkendt, at den spirituelle verden er vigtig for hende. Hun har derfor været på retreats, går til en ekstrem form for saunagus, er blevet lagt i trance, har talt med heksedoktorer og besøgt clairvoyanter i sin søgen efter at arbejde med og passe på sig selv.

Det sidste år er rejsen kun blevet endnu mere intens.

– Jeg har undertrykt hele min spiritualitet, fordi jeg har været sindssygt bange for at blive taget useriøst. I dag er det blevet meget mere tolerant, og jeg tror også, at det er derfor, at jeg selv tør åbne op og være i det, lyder det fra den 35-årige kagedronning.

LÆS OGSÅ: Cecilie Hother i panik: Rejser akut til udlandet

Den dag i dag er hun heldigvis et godt og sikkert sted i livet, og det er der en helt særlig grund til.

– Jeg er opmærksom på at bruge tid på at passe på mig selv og dyrke mig selv. Jeg er kommet i kontakt med min krop, og jeg kender dens signaler. Når det er sagt, er der stadig ting, der skal arbejdes med og samles op, slår Ditte Julie fast.