USO og Kato i 2011
USO og Kato i 2011
uso

Dansk musiker stopper karrieren

USO er kendt for at fange momentet, og det gør han også nu, hvor han indstiller musikkarrieren, for at se nye veje.

Selvom hits som 'Klapper af den', 'Hey Shorty' og 'Momentet' formentlig vil være i live i mange år endnu, så er det samme ikke tilfældet for USO's musikkarriere.

LÆS OGSÅ: Dansk kendis i chok: Single igen

Artiklen fortsætter under videoen...

Den 43-årige hitmager har lagt niveauet for dansk rap i mange år, men i dag annoncerer han i et opslag på sin Instagram, at hans næste album, der kommer senere på året, bliver det sidste.

- Jeg har haft den velsignelse at skabe rapmusik i over 20 år. Tak for al støtten og de fantastiske oplevelser og minder. Jeg har sat mit aftryk på den danske musikscene og opnået alt, hvad jeg satte mig for, hvilket jeg er evigt taknemmelig for, indleder USO, der har det borgerlige navn Ausamah Saeed, og fortsætter:

- Men nu er det min tid til at cruise mod målstregen. Tiden er inde til at starte et nyt kapitel, nye eventyr, nye udfordringer og nye højder.

USO rullede lige forbi køen til den danske musikscene, da han i 2001 udgav sit første album 'Mr. Mista', og med millionvis af afspilninger og et utal af plader har han ikke set sig tilbage - før nu.

Der er da også mange der klapper af den aarhusianske bawler i kommentarsporet, blandt andre sangerinden Maria Lucia.

LÆS OGSÅ: Mary dybt berørt: Ramt af dødsfald

Den tidligere 'Vild med dans'-stjerne troede ellers, at han var færdig med at lave musik i sommeren 2022, da han fik hjertestop og efterfølgende blev genoplivet og lagt i respirator. Efter genoptræning og rehabilitering kom han ovenpå igen, både fysisk og mentalt, og han fik altså lige skruet op for det sidste, inden han nu trækker stikket.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson afslører 'Robinson'-hemmelighed

Du kan selv se opslaget herunder: