Foto: Janus Nielsen
Foto: Janus Nielsen

Christopher testet positiv for corona: Udskyder turné

Pop-stjernen Christopher har fået en positiv test for COVID19, og han må derfor udskyde sin turné.

Musikeren Christopher er lige nu på turné, men den er han nødt til at udskyde, efter han er testet positiv for corona, det skriver han på Instagram.

- Jeg er desværre blevet nødt til at udskyde resten af min turne i tre uger, da jeg er blevet testet positiv for Covid19, skriver Christopher på Instagram.

LÆS OGSÅ: Christopher om at være gift: Det giver ro på

Christopher er det, man betegner som en rask smittebærer.

- Jeg har det godt og kan ikke mærke nogen symptomer, men jeg bærer på virussen. Jeg ønsker selvfølgelig ikke at give den videre til nogen andre, og derfor er jeg i isolation, indtil jeg kan testes negativ, skriver Christopher og fortsætter:

- Jeg har glædet mig så ufatteligt meget til at spille for jer alle og er helt vildt ærgerlig over at måtte flytte disse koncerter.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Amalie Szigethy har født

Christopher er i isolation væk fra sin gravide kone, Cecilie.

- Jeg glæder mig til at se min familie, venner, band og sidst, men ikke mindst alle jer, jeg skulle have spillet for på denne tour. Så pas på jer selv derude, pas på hinanden og så glæder jeg mig til, vi snart ses igen. Der kommer mere info til alle jer, der har købt billetter, afslutter popstjernen sit opslag.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald i stor sorg

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Christopher (@christophermusiccom)

LÆS OGSÅ: Medina med i 'Vild med dans'

Cecilie savner Christopher

Cecilie Haugaard er ikke testet positiv, men hun har valgt at gå i selvisolation, siden parret fandt ud af, at Christopher er positiv. - Jeg keder mig lidt alene, savner min mand og er så ked af det på hans og bandets vegne, men det er det eneste rigtige og jeg ser frem til koncerterne i december, skriver Cecilie på Instagram. LÆS OGSÅ: Tina Lund jubler over børnebørn Cecilie og baby har det begge godt, fortæller hun fortsat.
 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Cecilie Haugaard (@cillemouse)