Burhan G betaler kassen for at være tæt på eksen

Sangeren har besluttet sig for at rykke tættere på sin søns mor, Sarah Zobel.

Sønnen Dallas får nu mindre transporttid, når han skal pendle mellem mor og far. Burhan G, 35, har skiftet livet i Whiskybæltet ud med en tilværelse i det indre København – ikke langt fra, hvor Sarah Zobel, 44, har fået et hjem.

Sangeren lejede for nylig en 177 kvadratmeter stor lejlighed tæt ved Amalienborg, hvilket betyder, at han rykker tættere på ekskæresten Sarah, der kun bor lidt over en kilometer fra Burhans nye hjem.

LÆS OGSÅ: CHOK: Kira Eggers voldsomt forbrændt

LÆS OGSÅ: Sarah Zobel efter bruddet med Burhan G: Sådan går det

En lejlighed af den størrelse og med en beliggenhed midt i København er ikke just for fattigfolk. 40.000 kroner skal Burhan af med i husleje hver måned. Så følger der til gengæld også en 81 kvm. stor tagterrasse med.

Mens Burhan G har valgt at leje sin bolig, gav Sarah Zobel 8,8 millioner kroner, da hun købte en 132 kvadratmeter stor lejlighed i Københavns centrum.

LÆS OGSÅ: Fødevarestyrelsen advarer mod Fie Laursen: Her er hendes svar

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvorfor det ikke altid er helt sjovt at være single

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-babe afslører fortid med TopGunn

Burhan G kan til gengæld prale med, at han tjente knap to millioner kroner på salget af sit hus nord for København. Det betyder, at han har til huslejen i lidt over fire år alene fra gevinsten.

Sarah Zobel og Burhan G meddelte i januar, at de var gået fra hinanden.

- Det er med sorg i hjertet at meddele jer, at vi går hver til sit. Som mange ved, er det en forfærdelig beslutning at skulle træffe. Både for os og ift. børn. Vi har fået dejlige Dallas, som vi elsker overalt og altid vil være fælles om. Vi håber på ro og forståelse, skrev Sarah Zobel på Instagram.

Burhan og Sarahs søn Dallas fylder tre i december. Sarah Zobel har i forvejen sønnen Vincent, 12, og datteren Roberta, 17, med Alexander Kølpin.

LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Så meget af brylluppet betaler TV3

LÆS OGSÅ: Kira Eggers dated ‘Beverly Hills 90210’-stjerne