AFSLØRING: Derfor er 'Badehotellet' så populært

'Badehotellet' har om en uge tv-premiere på 7. sæson, men hvorfor er tv-serien så populær?

I aftenens afsnit af 'Badehotellet' var det 7. gang, gæsterne tjekkede ind på Andersens Badehotel for at holde ferie langt fra København og tæt på vandet. Ifølge flere af skuespillerne fra 'Badehotellet' er det unikt, at en serie fortsætter sin popularitet år efter år, men hvad er det, der gør 'Badehotellet' så populært, det har Sonja Oppenhagen og Ulla Vejby givet deres bud på.

- Det er fordi, det er en serie, der samler familierne. Det kan jeg se, når jeg henter mine børnebørn i skole, så er børnene meget optaget af, om det ikke er mig fra 'Badehotellet', og folk standser mig på gaden og fortæller, at de skal se 'Badehotellet' i aften', fortæller Sonja Oppenhagen, der spiller Lydia, da vi møder hende til pressemøde på 'Badehotellet'.

SMUGKIG: Det første klip af 'Badehotellet' 

Ifølge Sonja har 'Badehotellet' skabt et rum for familier, som er svært at finde i dag.

- Folk sidder sammen med deres børn, inden de skal i seng, og det er meget sjældent, at man gør det i dag, og at man er sammen om noget, som man var engang. Og så er 'Badehotellet' ufarligt. Man får noget at vide, og det er gode historier, det er gode skuespillere, men der er ikke vold, hvor børn er nødt til at holde sig for øjnene.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Det sker der i den nye sæson af 'Badehotellet'

Ulla Vejby, der spiller stuepigen Edith, har et bud på, hvorfor 'Badehotellet' stadig kan være populært efter seks sæsoner.

- For det første, så elsker danskere danske serier. Og så møder jeg ret mange fans, der taler om at få en stråle af sol om vinteren og den der lethed, som serien har, det passer folk virkelig godt. De nyder den der dråbe af sol på et tidspunkt, hvor det er rigtig mørkt i februar, hvor serien vises. Så tidspunktet for serien har stor indflydelse. Og så har vi lavet noget, som er ret sjovt og anderledes fra andre serier.

LÆS OGSÅ: Populært program vender tilbage

De næste fem mandage kan du følge livet på 'Badehotellet', som i sæson 7 skildrer sommeren 1940, hvor tyskerne besætter Danmark. Hvordan reagerer gæsterne på krigen, og kan man holde ferie i fred for tyske soldater - det må vise sig i den nye sæson af 'Badehotellet'.

Se klippet herunder, hvor Sonja Oppenhagen fortæller, hvorfor 'Badehotellet' er populært: