Ærlige Sofie: Jeg har grædt meget

Følelserne får frit løb i aftenens 'Bachelorette'.

Under torsdagens mingling i 'Bachelorette' sidder følelserne i den grad uden på tøjet, og tårerne får da også frit løb, da Sofie læser det brev, Lasse gav hende ved den lille date, han havde planlagt.

Og det er der en ganske særlig grund til, fortæller Sofie til HER&NU/Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Trods hed date med Jacob: Derfor var Lissa mut

- Da jeg læser brevet, så rammer det mig bare fuldstændig, fordi jeg synes, det er helt vildt, at han på så kort tid har formået at se mig for den, jeg er. Det rammer mig bare helt vildt, for jeg har i lang tid haft svært ved at acceptere mig selv for, hvordan jeg er, forklarer hun og tilføjer:

- Det har jeg endelig formået inden for de sidste par år. Og så kommer han og kan efter så kort tid sætte ord på de ting, jeg har kæmpet med så længe. Det rørte mig fuldstændig, at det ikke tog ham længere tid at acceptere mig, når det har taget mig så lang tid at acceptere mig selv.

Sofie fortæller videre, at hun i sit gymnasieliv gennemgik en hård periode, som hun for nuværende ikke ønsker at komme nærmere ind på.

- Men det gjorde, at jeg fuldstændig mistede alt selvværd og selvtillid og følte mig meget alene og ikke følte nogen kunne lide mig, fortæller hun dog.

Det var i samme periode, at Sofie blev diagnosticeret med den neuropsykiatiske lidelse ADD.

LÆS OGSÅ: Ikke set i 'Bachelorette': Produktionen måtte ændre planerne

- Det hjalp mig virkelig meget, men det var samtidig hårdt at stå i alle de ting. Og så tror jeg bare, jeg havde mange år, hvor jeg havde svært ved at komme videre fra den periode og acceptere mig selv, for den jeg er. Jeg følte altid, jeg skulle gøre en masse for at blive accepteret af andre, i stedet for bare at være mig.

- Det begyndte jeg at arbejde på, og det kom også meget naturligt, da jeg kom ud af mit tidligere forhold, fordi jeg bare havde ren fokus på mig selv.

LÆS OGSÅ: Lissa efter kys med Jacob: Det vendte 180 grader

Lasses brev har Sofie da også beholdt - og indimellem kigger hun stadig i det.

- Og jeg græder hver gang, fortæller hun og fortsætter:

- Da jeg så afsnittet begyndte jeg også bare at græde med det samme, fordi han virkelig bare har formået at ramme plet og se mig for den jeg er. Så det har jeg grædt meget over - men det er jo positive tårer. Jeg synes bare, det er så rørende, og det siger så meget om Lasse, og hvordan han ser folk.