Ærlige Daniel 'Lone Wolf': Jeg sked i en spand derhjemme

Den tidligere realitystjerne bor for tiden i en varevogn, men det er ikke første gang, han vælger plasticspanden over porcelænet.

Den seneste måned har Daniel 'Lone Wolf' Rosendal boet i sin van i Danmark for at vænne sig til de mindre rammer, så han er klar til snart at krydse Danmarks grænser og trille mod varmere himmelstrøg.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the beach'-stjerne flytter til udlandet

Men selvom hans varevogn er indrettet til beboelse med seng og vinduer, så mangler der stadig basale ting som køleskab og toilet.

Sidstnævnte har han dog fundet en ganske velfungerende løsning på, fortæller han i ugens afsnit af 'Marcus og Realitypanelet'.

- Jeg skider i en spand i min bil, når jeg ikke har et toilet i nærheden, forklarer den tidligere 'Paradise Hotel'-stjerne.

Dét får en forbavset Marcus Eklund til at spørge, om den ensomme ulv ikke bare kan lette benet og forrette sin nødtørft i naturen.

- Det er nemmere, hvis man putter vand i spanden, og skider i den. Det er lettere at gøre rent. Man sidder som på et toilet på sådan en spand, fortæller Daniel og slår fast, at det er ganske behageligt, hvorefter han forklarer stillingen.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-Mark afslører: Det er slut

Daniel forsikrer også den uforstående vært om, at spanden aldrig er væltet, fordi han er ganske trænet i at bruge den. Det er nemlig ikke kun den seneste måned, mens han har boet i bilen, at han har valgt den analoge metode og lagt sit visitkort i en spand.

- Spørg min lillebror, jeg sked også i spanden, da jeg boede hjemme i kælderen. Jeg gad ikke gå ovenpå for at gå på toilet, for jeg gad ikke forstyrre dem, så jeg sked i spanden der, forklarer Daniel til en fascineret Marcus, der efterfølgende skifter emne.

LÆS OGSÅ: WHAT! Julica opvarmer for kendte sangstjerner

Går alt som planlagt, er hanulven inciteret til snart at vende snuden derhen, hvor solen danser i Costa del Sol. Indtil da arbejde Daniel på en bodega under mere hjemlige himmelstrøg i Hvidovre.