WHAT! Julica opvarmer for kendte sangstjerner

Den nyudklækkede sangfugl lærer af nogle af branchens bedste.

De fleste kender Julica Dall Larsen fra, da hun knuste hjerter i den seneste sæson af 'Ex on the beach'. Men realitystjernen kunne lige så nemt være blevet kendt for noget andet, for var hun ikke blevet tilbudt en tur til sydens sol, var hun måske endt i 'X Factor' i stedet, hvor hun havde planer at stille op.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne mistede herredømmet: Bragede ind i hus

Men nu har Julica bevist, at man godt kan få det bedste fra begge verdener, for sangkarrieren har kørt på skinner, siden hun i december udgav sin første single 'Good Cry' og i januar optrådte live til Reality Awards.

Selvom sangerinden er vant til at bevæge sig foran et kamera, så er scenegulvet dog helt nyt territorium for hende, og derfor står den nu på at få sig noget erfaring i benene.

LÆS OGSÅ: Line Hoffmeyer modtager grufulde beskeder efter sårbar video

- Lige nu er jeg ude at optræde en masse. Jeg er jo stadig ret ny i det, så det er dejligt, jeg kan få lov at være med rundt og opvarme for nogen, der er dygtige, så jeg kan lære at stå på en scene. Jeg kommer jo fra en helt anden verden og skal stadig øve mig lidt, fortalte Julica, da HER&NU mødte hende til premiere på 'Ghostbusters'.

Og det er ikke et helt ukendt sæt ansigter, hun varmer publikum op til det.

- Jeg er en af dem, der opvarmer for Pharfar og Cisilia, der er på tour lige nu, forklarer Julica, der dog endnu ikke har særlig mange minutter i rampelyset.

- Jeg har udgivet én sang, som er den, jeg tager rundt med, og så arbejder jeg på at få nogle flere ud, så der kan komme lidt mere.

LÆS OGSÅ: Helena Witt åbner op om aldersforskellen

Sangduoen og Julica har allerede været forbi Rødovre og Holbæk, og i april venter Svendborg, Næstved og Hillerød.

Cisilia og Pharfar udgav singlen 'Bang bang' sammen i januar, og sidste år var de begge i aktuelle i musicalen 'Natasja'.

LÆS OGSÅ: Realitypar på dybt vand: Søger hjælp