Léa Voisin
Léa Voisin

WHAT: 'Paradise'-Lea skal under kniven

Det er en velovervejet beslutning fra Léa P. Voisins side, og nu er første skridt taget.

I et opslag på Instagram har tidligere 'Paradise Hotel'-deltager Léa P. Voisin valgt at åbne op om en stor beslutning i sit liv.

LÆS OGSÅ: Fanget på kamera: Geggo og Cengiz i vildt skænderi

Artiklen fortsætter nedeunder videoen...

Hun fortæller nemlig om en kommende brystforstørrende operation. Og nu træder hun ind i en ny fase af sit liv ved at tage det modige skridt mod dette:

LÆS OGSÅ: Et år efter bryllup: Reality-deltager skilt

- Som ansat på en Brystkirurgisk afdeling ved jeg, hvor stor betydning bryster kan have, og det gælder selvfølgelig også for mig selv. I mange år har jeg tænkt over, om jeg en dag skulle få lavet en brystforstørrende operation og besluttede for et par år siden, at det skulle jeg, deler hun og fortsætter:

- Jeg har allerede været til min første forundersøgelse, hvor jeg har fået en rigtig god vejledning af kirurgen Anders. Jeg glæder mig enormt meget, og kan ikke lade være med at smile.

LÆS OGSÅ: Efter 'Landmand søger kærlighed': Er flyttet sammen med ny kæreste

Vigtigt budskab

Men for Léa P. Voisin handler denne beslutning om mere end blot personlig tilfredsstillelse. Hun ønsker også at bryde de tabuer, der har omgivet den slags operationer i årevis. Hun udtaler:

- Brystforstørrende operationer har i mange år været tabuiseret og bliver ofte forbundet med dårligt selvværd. Det vil jeg enormt gerne gøre op med, hvilket også er grunden til, at jeg vil dele min oplevelse og tanker med jer, både før samt efter operationen.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-Loay tilbyder gratis studenterhue: Vil motivere de unge

Instagram-opslaget kan ses herunder.