Nadia Shila med ægtemanden Jeremy og datteren Hope (Foto: Discovery Networks Danmark)
Nadia Shila med ægtemanden Jeremy og datteren Hope (Foto: Discovery Networks Danmark)

Ung mor afslører nyt om sønnen

Nadia Shila fra 'De unge mødre' har taget en stor beslutning for sin 3-årige søn.

Nadia Shila Gozdan blev kendt i 'De unge mødre', og den dag i dag er hun mor til fire og bor i USA med tre af sine børn, mens sønnen Kyle bor i Danmark hos sin far.

LÆS OGSÅ: Ung mor afslører familieforøgelse

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Blachman skyder med skarpt.

Man har de seneste par år kunnet følge Nadia Shilas liv på Instagram, hvor hun har delt både op- og nedture. Det er også her, hun fortæller, at hun i samråd med sin eksmand, Jeremy, har besluttet sig for at oprette en YouTube-kanal til deres 3-årige søn Hayden.

LÆS OGSÅ: Liv Martine råber op om ulighed

Hayden er nemlig autist og ifølge Nadia Shila ekstremt begavet. Af den nyoprettede YouTube-kanal fremgår det, at han til trods for sin unge alder har nogle særlige evner.

- Hayden er 3 år gammel og er en meget sød og begavet dreng. Hayden er autist, genert og har cerebral parese. Hayden elsker byggelegetøj og 20th Century Fox. Hayden læser på et avanceret niveau. Følg Haydens fremskridt og livets glæder og lykke, står der i beskrivelsen.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er de hemmelige regler i ‘Først til verdens ende’

Til april er det to år siden, Nadia Shila fandt ud af, at hendes søn var autist, og nu kan man altså følge hans rejse på YouTube. Se den første video herunder: