fboy island

Uhh! Flere fyre i 'FBOY Island'

Nu er mere af castet blevet offentliggjort.

Det må siges, at Discovery+ formår at trække spændingen ud. Ikke nok med, at vi må vente til 'FBOY Island' løber over skærmen i april med at finde ud af, hvem af fyrene der er såkaldte "nice guys" eller "fuckboys". Vi får også kun drypvis afsløret, hvem fyrene er, som de tre kvindelige deltagere skal gennemskue.

LÆS OGSÅ: Annemette Voss afslører fantastisk nyt

Artiklen fortsætter under videoen...

Mandag blev de første fire fyre afsløret, og i går fik vi sat ansigt på tre fyre mere. I dag er turen så kommet til endnu tre fyre, og vi skal stifte bekendtskab med Joachim, Oliver og Kasper

Som ved de første syv fyre, så er den næste flok også kendetegnet ved, at de alle interesserer sig for fitness.

28-årige Joachim Skyum er ved at tage en bachelor i administration. Han bor i Odense og interesser sig for fitness, god mad, venner, familie og kulturoplevelser.

24-årige Oliver Emil Kirkegaard (kælenavn “Kirk”) er udannet salgsassistent og konstabel fra forsvaret, men han arbejder som juicer i Joe and the juice. Han bor på Frederiksberg C og interesserer sig for sine venner, fitness, fodbold og PIGER.

24-årige Kasper Pedersen driver et digitalt agency, bor i Fredericia og interesserer sig for fitness, sine venner og sin motorcykel.

LÆS OGSÅ: Tobias Friberg svarer på breakup-rygter

Kan du næsten ikke vente, til 'FBOY Island' får premiere den 2. april, så kan du få et smugkig på programmet HER.