'Paradise Hotel'-Rosa taler ud: Jeg følte mig udenfor

Der er den grad intriger på 'Paradise Hotel', og nu sætter Rosa Hatting ord på de hektiske dage i Mexico.

Det er ikke just den gode stemning, der fylder på hotellet i aftenens episode af 'Paradise Hotel'.

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel'-Lucas i kæmpe kovending: Nu er de kærester

Det falder nemlig ikke i god jord hos Jasmin Sparvath, da Rosa Hatting giver udtryk for, at nytilkomne Niels Laigaard, der også går under kaldenavnet Moster Niller, er hendes nye yndlingsperson.

For Jasmin er det nemlig et udtryk for, at Rosa ikke sætter pris på, at hun lige har reddet hende til sidste parceremoni.

LÆS OGSÅ: Stéphanie Surrugue viser kæresten frem for første gang

Til Realityportalen sætter Rosa ord på, hvorfor det betød så meget for hende, at Moster Niller tjekkede ind på hotellet.

- Jeg tror, at det reddede mine dage lidt, da Moster Niller tjekkede ind, fordi jeg mødte en person, der forstod mig. Det var også i forhold til, at jeg altid følte mig lidt udenfor derinde, så det gav mig en lettelse, at der var en, som gik op i de samme ting som mig, og som har de samme hobbyer, fortæller hun og uddyber:

- Jeg følte mig helt klart udenfor i den periode. Så det gav mig en tryghed, at jeg følte, at jeg kunne have en ny relation med nogen.

Fortryder sit valg

Den dårlige stemning fortsætter, da Rosa Hatting vælger at foretage en healing-seance med drengene på dagen for parceremonien - frem for at tale Jasmins sag, da hun var udsat.

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel'-Vivi taler ud om voldeligt forhold

Utilfredsheden er da også noget, som Jasmin, Sarah og Vivi udtrykker overfor Rosa. Til Realityportalen fortæller Rosa, at hun godt kan forstå deres reaktion.

- Jeg tænker, at de har fuldstændig ret i det, de siger. Jeg skulle have prioriteret min tid anderledes, der er ikke nogen, der skal opleve at føle sig så pressede, som Jasmin gjorde i den situation, lyder det fra Rosa.

LÆS OGSÅ: 'Love is blind'-par afslører: Baby på vej

Følte sig afvist

Rosa forklarer, at hun rigtig gerne ville tale Jasmin sag, men at hun også følte sig afvist på dagen.

- Jeg følte en afvisning, da Jasmin sagde, at hun hellere ville have valgt Anne i stedet for mig, for jeg ville gøre alt for at redde hende, fortæller Rosa og uddyber:

LÆS OGSÅ: Saint Clara udgiver sang om Hugo Helmig

- Men selvom jeg følte mig afvist, så fortjener man stadig ikke at føle sig så presset, som Jasmin gjorde i den situation. Det var ikke min plan, at jeg ikke ville hjælpe hende, men det er svært at hjælpe en person, når man selv føler sig afvist.

LÆS OGSÅ: Efter fatal fejl: 'Paradise Hotel' overrasker

Paradisoen giver udtryk for, at hende og Jasmin i dag har en rigtig god relation, da der er en gensidig forståelse for, at hvad der sker på 'Paradise Hotel', bliver dernede.

Du kan se 'Paradise Hotel' tirsdag, onsdag og torsdag klokken 22.00 på TV 3 og på Viaplay fra klokken 14.00.