Mette indrømmer: Jeg havde først valgt en anden

Mette Sommer havde først en anden fyr i tankerne.

Mette Sommer og Julie Kriegler havde i gårsdagens afsnit af 'Bachelorette' udvalgt fem fyre, de var usikre på, herfra skulle én ud, mens to fyre skulle videre på singledate med Julie og Mette.

Mettes valg faldt på Stig, men det var faktisk ikke ham, hun først havde i tankerne, da hun hørte, de måtte tage en fyr med videre på singledate.

- Faktisk havde jeg tænkt, at det var Alexander, jeg skulle have med videre. Vi havde en rigtig god snak dagen forinden, som blev afbrudt, fortæller Mette og afslører, hvorfor valget så faldt på Stig.

- Han havde bare en mega god energi, og jeg blev positivt overrasket over Stig, så derfor valgte jeg ham.

LÆS OGSÅ: Lotte om Amalie og Mikkel: Det er svært

At Mette valgte Stig handler dog ikke om, at Alexander gjorde det dårligt på daten.

- Man ser jo ikke, vi snakker sammen, men han gjorde det også rigtig godt. Jeg blev bare virkelig positivt overrasket over Stig, fortæller Mette.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-Frederik afslører: Trodsede produktionen

Ladies man

Mette får på gruppedaten ristet Stig i forhold til, om han er en ladies man.

- Jeg var jo lidt bange for, at han var en ladies man - altså en som bare var der for showets skyld, og en som bare var der for at hygge sig med sin bror, men vi kom ind på nogle ret dybe samtaleemner og mange flere dybe samtaler, end dem man ser i programmet, så jeg blev meget positivt overrasket, forklarer Mette og indrømmer, at der var romantik i luften.

LÆS OGSÅ: Frederik ude af ‘Bachelorette’: Nu fortryder Julie