Frederik ude af 'Bachelorette'
Frederik ude af 'Bachelorette'

Frederik ude af ‘Bachelorette’: Nu fortryder Julie

Det blev et kort visit for musikeren Frederik Fabricius. Også for kort, mener Julie i dag.

Den traditionelle roseceremoni blev erstattet af en gruppedate bestående af fem bejlere, som Mette Sommer og Julie Kriegler var usikre på. Blandt de fem skulle én af mændene hjem ved datens afslutning.

Artiklen fortsætter under videoen:

Det blev Frederik Fabricius, der trak det korteste strå, da han aldrig kom rigtig ud af sin skal, og især Julie følte sig ikke set i Frederiks selskab.

Siden optagelserne har mange af de medvirkende fra 'Bachelorette' fået et nært forhold, og her har Julie da også lært Frederik bedre at kende, og med det, hun ved om ham i dag, så var det forkert at smide ham ud af programmet så tidligt.

- Jeg synes ikke, det var den rigtige beslutning, at Frederik skulle hjem, nej. Jeg synes, han er mega sød og sjov, og han er stille og rolig. Han er meget nede på jorden, og så er han faktisk virkelig god til at spørge ind til en og sætte sig ned og kigger på en, lytte og spørge interesseret ind, forklarer Julie til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Peter Mygind brød sammen under tv-optagelser

Det var desværre sider, som Julie ikke nåede at opdage i programmet.

- Jeg ville da gerne have ønsket, at Frederik fik mere tid derinde - både for min og Mettes skyld, men også for fyrenes skyld - han jo bare mega skøn, så det var da ærgerligt. Men altså, det er jo også svært, når man ikke har så mega meget at basere det på i starten, forklarer Julie.

LÆS OGSÅ: Indbrud hos Natascha Linea: Kan ikke lade være med at grine

De fem usikre fyre i 'Bachelorette'.
De fem usikre fyre i 'Bachelorette'.