Meget intenst: Yazmin sætter ord på retssag

Yazmin Papaleo var indkaldt som vidne i pengekonflikten mellem David Jarsbo og Sille Nimholm, og det var ifølge paradisoen en intens oplevelse.

I onsdags drog flere paradisoer til Retten i Aarhus, hvor pengesagen mellem David Jarsbo og Sille Nimholm blev behandlet.

LÆS OGSÅ: Freja Kirk sætter ord på bruddet med Sus Wilkins: Jeg har grædt og bollet

Det tidligere 'Paradise Hotel'-par er nemlig voldsomt uenige om, hvorvidt Sille har krav på halvdelen af pengepræmien, som David vandt i troskabstesten tilbage i 2021.

Yazmin Papaleo, som deltog i samme sæson af 'Paradise Hotel' som rettens hovedpersoner, var vidne i sagen, og til Realityportalen sætter hun ord på oplevelsen, da vi mødte hende til premierefesten på den forestående sæson af 'Paradise Hotel'.

LÆS OGSÅ: Sille afslører: Det vil jeg bruge ‘Paradise’-pengene på

- Det var meget spændende og meget intenst. Jeg har aldrig prøvet det før, og det var meget specielt. Det er en meget intimiderende bygning at træde ind i, og der er en helt speciel stemning, siger hun.

At det var første gang, at realitystjernen indtog vidneskrænken gjorde også, at hun havde meget nervøsitet i kroppen.

- Jeg var meget anspændt og nervøs. Jeg var lidt angst for, hvad bliver man spurgt om, og kan jeg sige noget forkert, forklarer hun videre.

Efter retssagen var Yazmin sammen med Davids familie og hans kæreste Line Maria, inden hun igen vendte snuden mod hovedstaden, hvor hun er bosiddende.

LÆS OGSÅ: Mette Frederiksen rækker ud til 'Paradise'-vært

Der falder først dom i sagen den 26. juni.

Du kan høre hele interviewet med Yazmin Papaleo øverst i artiklen.