Martin Albrechtsen afslører: Var castet til anden 'Robinson'-sæson

Det er første gang med 'Robinson' for den tidligere fodboldspiller, men faktisk skulle han have været med i en anden sæson.

Martin Albrechtsen, der er tidligere professionel fodboldspiller, er med i dette års 'Robinson Ekspedition', men faktisk skulle han allerede have deltaget i 2022, det fortæller han til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise giver datteren vild fødselsdagsgave

- Jeg søgte sidste år og fik en opringning af casterne, men jeg fandt så ud af, at datoerne passede rigtig dårligt i forhold til ferie. Jeg havde også lige fået en lille pige på det tidspunkt, så jeg valgte at udskyde det til i år, fortæller Martin og tilføjer:

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-afsløring: Så meget må det koste

- Jeg har nørdet 'Robinson' de senere år, og jeg kan godt lide at presse mig selv, det har jeg gjort tidligere i min karriere og liv, så jeg tænkte "hvorfor ikke?".

Som professionel fodboldspiller har Martin oplevet at presse sig selv til det yderste, men oplevelsen i 'Robinson' mener han, kan give ham noget andet.

- Mange siger, man skal prøve at finde sig selv eller lære sig selv bedre at kende, men det var ikke mit formål. Det var mere at finde ud af, hvordan jeg reagerer i pressede situationer og se, hvordan hele 'Robinson' setuppet er. Det er jo spændende at se og nok endnu mere spændende at være med i.

LÆS OGSÅ: Derfor sagde Oh Land ja til mere 'X Factor'

Ifølge Martin levede 'Robinson' op til hans forventninger, og det var faktisk en del hårdere, end han havde regnet med.

Følg Martin og de andre 'Robinson'-deltagere i programmet hver mandag kl. 20.00 på TV3 eller Viaplay.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’ Jens tvunget til stor beslutning: Jeg er ked af det