Brian Sivabalan aka. Lord Siva til premiere på 'Underverden II'
Brian Sivabalan aka. Lord Siva til premiere på "Underverden II"

Lord Siva åbner op om fødselsreaktion: Sig det højt

Selvom 2023 har budt på mange positive ting i Lord Sivas privatliv, så åbner han nu op om et særligt sårbart emne.

Brian Sivabalan, bedre kendt som Lord Siva, havde et hæsblæsende 2023. Privatlivet havde nemlig fart på, og der skete en del omvæltninger i 'Solhverv'-sangerens tilværelse. 

LÆS OGSÅ: Se billedet: Lene Beier får vild tatovering

Artiklen fortsætter under videoen.

LÆS OGSÅ: Lise Baastrups nye værtstjans: Jeg er meget stolt

I august blev han gift med moderen til hans børn, Ulrikke Toft Simonsen, og to måneder senere i oktober kom parrets andet barn, sønnen Billy, til verden. I november købte de en villa i Gentofte, hvilket atter betød nye boller på suppen i det nygifte pars hverdag. 

Lord Siva åbner nu op om, at alle disse udviklinger i hans liv ikke udelukkende har budt på glade dage og champagnepropper. I kulisen har han nemlig kæmpet med et særligt sårbart emne, som han ikke selv var klar over, at han kunne komme ud for. 

LÆS OGSÅ: Stefan 'Stor mand' lykkelig: Endelig sker det

- 2023 er året, hvor jeg blev far igen, købte et hus og blev gift, men det var også året, hvor jeg fik en fødselsreaktion i forbindelse med mit andet barn - noget, som jeg overhovedet ikke kendte til fandtes (hos mænd), skriver han på Instagram. 

Ifølge Sygeplejersken.dk rammer en efterfødselsreaktion lidt mere end en ud af otte fædre, og det er en tilstand, hvor faren kan føle sig trist og utilstrækkelig i rollen som far. Efterfødselsraktionen kan give en tenderende depression, og hvis den vare ved i længere tid, kan der være tale om en fødselsdepression. 

LÆS OGSÅ: Vidste du det? Niklas Landin var alvorligt syg

Nøglen til at få det bedre er, at fædre fortæller dem, de har omkring sig, hvordan de har det, og det er også det, der har hjulpet Lord Siva igennem en svær tid. 

- Noget, som der virkelig hjælper mig igennem det, er mine venner og familie og min overbærende sol Ulrikke. At jeg har jer og min musik at fordybe mig i er jeg så taknemlig for. Jeg vil bare sige, at hvis du går og dealer med skyer og uvejr inde i dig, så ræk ud. Nogle gange hjælper det at sige det højt. Det her er nok mit forsøg på at prøve at sige det så højt, jeg kan, skrev han. 

LÆS OGSÅ: Linse forklarer: Derfor blev Geggo væk

Du kan læse mere om efterfødselsreaktion HER og hele Lord Sivas opslag herunder.