Lenny udsat for vild prank: Det var lige på grænsen

Philip May tager godt og grundigt fusen på Lenny Pihl Christensen.

Det er ikke småting, som deltagerne gennemgår i det vilde program 'Nicklas Pranker', hvor den tidligere fodboldstjerne Nicklas Bendtner teamer op med en anden kendis, der skal pranke en person i sin omgangskreds.

LÆS OGSÅ: Lakserytteren anmeldt af Forbrugerrådet Tænk

I det nyeste afsnit er det ingen ringere end tv-personligheden Philip May, der pranker sin reality-kollega og ven Lenny Pihl Christensen.

Her er det skøre påfund, at Philip bilder Lenny Ind, at han skylder en kæmpe pengesum til nogle skumle typer - penge, han ikke har.

LÆS OGSÅ: GVFB-Mark er klar til ny kæreste

Philip May må derfor betale beløbet på en noget mere kreativ facon - han får nemlig at vide, at han kan afregne ved at donere sin nyre.

Til Realityportalen fortæller Lenny, at han sprang i med begge ben, og at oplevelsen af den årsag var en anelse rystende for ham.

- Jeg var helt shaky over det hele. Det var lige grænsen, det der, fordi det mindede meget om dårlige episoder, jeg har haft tidligere i mit liv, der lige ramlede ned over mig, siger han og fortsætter:

- Det sparkede lige lidt PTSD tilbage i kroppen, men det var fedt nok, når man tænker tilbage på det, men da jeg sad i situationen, var det noget lort, mindes Lenny.

LÆS OGSÅ: Trekantsdrama på 'Paradise Hotel': Hun er en slange

At Lenny var påvirket af episoden, var da også straks noget, som Philip May opfangede:

- Det var en skør, skør aften. Der kørte så mange ting igennem i mit hoved, og det var sådan, at Philip bagefter spurgte: "Er vi okay, var det for meget?", fortæller Lenny om og tilføjer:

- Men det er okay, de fik mig sgu, drengene.

Du kan se Philip May tage fusen på Lenny Pihl Christensen i 'Nicklas Pranker' på Prime Video lige her.