Julie og Boris i 'Bachelorette'
Julie og Boris i 'Bachelorette'

Ikke vist på tv: Julie så ‘red flag’ på date med Boris

Der så ud til, at der var romantik i luften, men var der nu også det?

I dagens afsnit af 'Bachelorette' valgte Julie Kriegler at tage Boris Hiort med på singledate. Her blev der flettet fingre under vandet, og de to så ud til at have god kemi.

Artiklen fortsætter under videoen.

Der var dog også tale om en hyggelig date, hvor de to ifølge Julie talte godt sammen, og der var god kemi, men...

Hvad man ikke ser eller hører på tv er, at Julie så 'red flag' under daten, hvilket betyder, hun så nogle ting og sider ved Boris, som hun ikke bryder sig om.

- Jeg oplevede, at der var nogle ting, jeg ikke skal begive mig ud i, eller hvad man siger. Jeg synes ikke, han svarede super godt på mine spørgsmål, og han viste nogle 'red flags' for mig på den her date, hvor jeg tænkte, at det skal jeg ikke indgå i, forklarer Julie.

LÆS OGSÅ: Lotte om Amalie og Mikkel: Det er svært

At Boris ikke kan vælge mellem Julie og Mette og vælger daten frem for kvinden, gør Julie forvirret.

- Han ved ikke, hvad han vil. Og jeg tror, at Mette og jeg fra starten har været ret forvirret omkring, hvordan de her fyrer ikke er kommet herned for enten at møde mig eller Mette. At de ikke har én i tankerne, men er åben over for os begge to, fordi vi synes begge, vi er vidt forskellige, og enten er man til Mette, og ellers er man til mig, fortsætter Julie.

LÆS OGSÅ: Forældre for anden gang: Dobbelt så hårdt

Vil have 100%

Julie var bestemt ikke tilfreds med Boris' uklarhed.

- Hvis jeg skal date en fyr og se noget med ham i fremtiden, så skal han også være 100% sikker på mig. Jeg prøvede at fornemme, hvor Boris var henne, og det går ikke så godt, fortæller Julie og tilføjer:

- Jeg så lidt nogle sider og måder at opføre sig på, som jeg har prøvet, og som jeg måske har set før i en, jeg har datet, og det skal jeg ikke ind i igen.

LÆS OGSÅ: Frederik ude af ‘Bachelorette’: Nu fortryder Julie