Martin og Pernille fra 'Gift ved første blik' 2023.
Martin og Pernille fra 'Gift ved første blik' 2023.

'Gift ved første blik'-Pernilles hemmelige krav til Martin

45-årige Pernille havde to vigtige krav til sin kommende partner, som hun delte med produktionen.

I kærlighedseksperimentet 'Gift ved første blik' lægger de giftelystne singler deres skæbne i eksperternes hænder, når de bliver matchet op og gift med en fremmed.

Artiklen fortsætter efter videoen:

Selvom deltagerne ikke har meget selvbestemmelse i forhold til deres kommende match, så skulle de angive en række såkaldte 'dealbreakers' til produktionen.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Kronprinsparret markerer vigtig dag

Selvom det ikke var noget, som 45-årige Pernille lagde særlig meget i, så var der alligevel to ting, der var vigtige for hende.

LÆS OGSÅ: SE KLIPPET: Kvajer sig på landsdækkende tv

- Min dealbreaker var, hvis han var til åbne forhold. Det trigger dårlige minder i mig om utroskab, og det er 200 procent vigtigt, at vedkommende er ligeså monogam, som jeg er, siger Pernille.

God relation til tidligere partner

Der var dog også en anden ting, der var vigtig for Pernille i forhold til sit kommende match, nemlig at han med Pernilles egne ord skal være "skilt godt".

- Det var ét af de få, men vigtige krav jeg havde. Når jeg siger "skilt godt", så mener jeg, at han meget gerne må have afsluttet sit forhold med sin eks eller kæreste på en rigtig fin måde, for det har jeg selv, og det er sindssygt vigtigt, siger Pernille og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Indlagt igen: Line Hoffmeyer har fået en overdosis

- Jeg sagde til casteren, at det var et krav, fordi så forstår han også mig, og så er der et fuldstændigt andet fundament for, hvor vi er i livet. Det handler ikke om, at der sidder en eller anden jaloux ekskone og laver intriger. Det handler lige så meget om forståelsen for vores børn, og det vi kom fra, siger Pernille.

Du kan se 'Gift ved første blik' hver torsdag på DRTV klokken 6.00 og på DR 1 klokken 20.00.