Frederik tager vigtig lærdom med fra 'Robinson'

Frederik Hametner røg ud af 'Robinson' lige inden finalen, men han har lært meget af sit ophold.

Frederik Hametner kunne ikke udholde den sidste statiske dyst, hvor han sammen med Nicole og Lars dystede om at holde en kniv på håndfladen i strakt arm. Frederik havde som den eneste ekstra vægt på kniven, da han tabte dysten forinden og derfor fik en ulempe i sidste dyst.

LÆS OGSÅ: Efter 'Robinson': Produktionen kræver psykologsamtale

Frederik tabte kniven lige efter Lars og gik derfor fra 'Robinson' med en fjerdeplads.

Selvom Frederik ikke kunne løfte trofæet som den sidste, så har 'Robinson' lært ham en hel del.

- Jeg er blevet bedre til at stå op for mig selv og lytte til mine egne behov, før jeg forsøger at redde andre, fortæller Frederik til HER&NU og tilføjer:

- Min FOMO (Fear of missing out red.) er forsvundet. Førhen kunne jeg bruge dage og nætter på at fortryde eller være ked af en beslutning, for så gik jeg jo glip af noget andet. På min tur til Malaysia var jeg væk i 50 dage uden min mobil eller kontakt til mine nærmeste, og jeg måtte lære, at jeg ikke kunne få et indblik i, hvad der foregik. Og det fandt jeg ro i.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-Lise i chok over underretning

Selvom Frederik er tilbage til hverdagen og mobilen, så har oplevelsen på en øde ø sat sig.

- Efter min hjemkomst er der nærmest aldrig en fortrydelse eller noget FOMO. Måske fordi jeg fandt ud af, at der jo ikke var sket en skid herhjemme. Folk gjorde det, de altid havde gjort, fortæller Frederik.

LÆS OGSÅ: Gunnvør afslører nyt om 'Forsidefruer'