Frank fra Kastaniegården: Sådan blev han bonderøv

Det lå altid lidt i kortene, at Frank skulle have noget med naturen at gøre.

Et par krikker, der blev købt i et svagt øjeblik, endte med at lancere en karriere som bonderøv for Frank Erichsen.

LÆS OGSÅ: UHH! Få et smugkig på den nye 'Nattevagten'-film

Artiklen fortsætter under videoen.

LÆS OGSÅ: Kåre Quist reagerer på bruddet: Jeg er ikke illoyal

Da Frank blev færdig med 10. klasse, startede han på en håndværks- og friluftshøjskole i Norge, hvor målet var at lære at overleve i naturen. Da han havde færdiggjort højskolen, fik han et job på en gård i det nordlige Norge, hvor hans interesse i bøger og viden voksede.

Derfor rejste han hjem til Danmark for at starte på gymnasiet. Mens han gik i skole i Århus, boede han i en hytte på Djursland uden el og vand, og når han læste lektier, blev det i skæret af stearinlys.

Da Frank blev student, fik han arbejde hist og her som arbejdsmand, men skæbnen blandede sig, da han en dag kom til at købe to krikker. Sådan nogle skal jo i en stald, og han fandt plads hos en ældre herre, der ejede en gård tæt på Grenå.

LÆS OGSÅ: Skuespillerpar venter barn nummer to

Frank var dog langt fra rigmand, så han valgte at spare huslejen og sove i stalden med sine krikker. Da gårdens ældre herre gik bort, fik Frank mulighed for at købe den gamle gård, og han slog til.

- Hellere købe billigt og så selv sætte huset i stand end altid at skulle bekymre sig om alle de penge, der skal falde hver måned, fortæller Frank til Information.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Jørgen Skouboes store kærlighed

Frank købte gården i 2005, og sidenhen er der kommet kone, børn og tv-program på matriklen.