Bogforum 2019, Bella Center Frank Erichsen aka Bonderøven
Bogforum 2019, Bella Center Frank Erichsen aka Bonderøven

'Bonderøven' skuffede: Ingen ville købe billetter

Det blev ikke ligefrem den store finale, der var lagt op til.

I slutningen af april havde Silkeborg Bibliotek hyret DRs kendte 'Bonderøv' Frank Erichsen, som havde taget turen fra Kastanjegården i anledning af en uges fokus på FN's 17 verdensmål for bæredygtig udvikling. Det skriver TV 2 Østjylland.

Artiklen fortsætter under videoen:

Foredraget skulle handle om, hvordan man giver mere plads til naturen og var kulminationen på temaugen. Men den helt store finale blev lidt af en fuser ifølge TV 2 Østjylland. Tv-kanalen har fået aktindsigt og kan berette, at sådan et foredrag koster 25.000 i honorar plus transportudgifter på 807 kroner.

Derfor var billetterne da også sat til salg for 125 kroner, og biblioteket skulle sælge godt 200 billetter, før det løb rundt. Men få dage inden foredraget var der solgt blot 20 billetter, og det betød, at de var nødt til at tilbagebetale de solgte billetter og i stedet gøre arrangementet gratis.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the beach'-deltager er blevet mor

- Det er et fejlskud, når der ikke kommer så mange, siger bibliotekschef Lars Bornæs til TV2 Østjylland.

LÆS OGSÅ: Jasmin og Mika taler ud om fødslen: Det var forfærdeligt

Alligevel fortryder han ikke at have hyret 'Bonderøven', fordi han er en klimaprofil, og selvom bibliotekschefen indrømmer, at det er træls, kalder han det en gave til folket.