Robertprisen 2022, Joey Moe.
Robertprisen 2022, Joey Moe.

Fra hits til thriller: Joey Moe afslører ny projekt

Den nye filmkarriere blomstrer for instruktøren, Joey Moe. Læs mere hvorfor.

Den erfarne sanger, Joey Moe, der er kendt for radiohits som 'Smukkest på en søndag', 'Million' eller 'Yo-yo', har i længere tid haft et øget fokus på sin anden karrierevej som filminstruktør, og hvor han i forbindelse med dette snart udkommer med et nyt projekt.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde har fået nok: Det har intet med mig at gøre

Artiklen fortsætter nedeunder videoen.

I et interview med det amerikanske tidsskrift Variety afslører Joey Moe nemlig, at han sammen med produceren, Jasmin Jiramani, snart udkommer med dimissionsfilmen 'Ripple', da de begge er elever på den prestigefyldte filmskole 'Super8' i Aarhus.

LÆS OGSÅ: Kæmpe skideballe: Brød reglerne under optagelserne til 'FBOY Island'

- Jeg tror, vi begge har været den manglende brik i hinandens puslespil i forhold til energien, ambitionen, beslutsomheden, sagde Joey Moe og henviste sit kreative samarbejde med Jiramani:

- Vi havde god kemi med det samme og greb momentum og opfordringen til at gøre noget ekstraordinært, og nu har vi en utrolig 90-minutters film, fortæller instruktøren til mediet.

Spillefilmen 'Ripple' er en psykologisk thriller, der undersøger menneskets ubændige trang til makabre true crime-historier.

Med på rollelisten er stjernerne: Ulrich Thomsen i hovedrollen, Rasmus Hammerich (Han har medvirket i 'En frygtelig kvinde' og 'Smagen af sult'), Ida Marie Nielsen (Kendt fra serien 'Vikings') samt Diêm Camille (Kendt fra serueb 'Washington Black').

LÆS OGSÅ: Linda P.’s svære balanceakt: Mor og tøjte

'Ripple' er allerede købt af Scandinavian Film Distribution og udkommer i hele Norden i 2024.